hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ölüm tehditleri alan Zuniga koruma tuttu

    Ölüm tehditleri alan Zuniga koruma tuttu
    expand

    2014 FIFA Dünya Kupası'nda Brezilya ile Kolombiya arasında oynanan çeyrek final maçında, Neymar'ın sakatlanmasına neden olan Juan Camilo Zuniga'nın aldığı ölüm tehditleri sebebiyle koruma tuttuğu iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Brezilya basınında yer alan haberlere göre, Dünya Kupası'nda Kolombiya'nın Brezilya ile oynadığı çeyrek final karşılaşmasında Neymar'ı sakatlayarak turnuvayı kapatmasına neden olan Zuniga, aldığı ölüm tehditlerinin ardından kendisinin ve ailesinin güvenliğini sağlamak için koruma tutmak zorunda kaldı.

    Haberde, Zuniga'nın babası Camilo'nun oğlunun aldığı ölüm tehditleriyle ilgili endişelerine yer verilirken, "Bazı korkunç ve ırkçı mesajlar almaya devam ediyoruz. Durumu polise de bildirdik. Sadece oğlum için değil, eşi ve kızı için de endişeleniyorum. Olanlardan sonra koruma tutmak zorunda kaldık. Umarım bir an önce normal hayatımıza döneriz. Oğlum sakatlayıcı hareketler yapan bir oyuncu olarak ün yapmış biri değil. Neticede sakatlıklar futbolun bir parçası. Neymar'a olan her futbolcunun başına gelebilir" ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

    Atletico Madrid yeter artık dedi: 200 milyon euro'yu reddetti!

    "Sambacılar", Dünya Kupası'nda Neymar'ın sakatlandığı çeyrek final mücadelesinde Kolombiya'yı 2-1 yenerek yarı finale yükselmişti. Ancak Brezilyalılar, yarı finaldeki 7-1'lik Almanya ve üçüncülük maçındaki 3-0'lık Hollanda yenilgilerinin ardından başarısızlığı, büyük ölçüde turnuvayı kapatan yıldız futbolcunun sakatlığına bağlamıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    20 La Liga ekibinin yeni sezon formaları

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow