hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Podolski özür diledi

    Podolski özür diledi
    expand

    Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'a 2-1 mağlup oldukları maçta, girdikleri birçok pozisyonu şanssızlık nedeniyle golle sonuçlandıramadıklarını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Podolski, sahalarında yaptıkları ilk lig maçını kazanma hedefini gerçekleştiremediklerini ifade ederek, "Evimizde 3 puan almak istiyorduk ama olmadı. Birçok gol şansı yakaladık. Biraz daha dikkatli olmamız lazım. Birçok denememiz oldu ama gol atamadık. Şanssız günümüzdeydik. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Daha sıkı çalışarak, gelecek hafta telafi etmek istiyoruz. Sonuçta bu karşılaşmadan puansız ayrıldık. Daha çok çalışıp, önümüzdeki maça bakmamız lazım" diye konuştu.

    İki haftada 5 puan yitirmeleri konusunda Alman futbolcu, "Biz şampiyon takımız. Herkes bize karşı etkili oynamaya çalışıyor. Taraftarımıza ve rakiplerimize gücümüzü göstermeliyiz. İki maçta bir puanımız var ama sezon uzun. Daha çok çalışıp, kalitemizi ortaya koyup, gerçek gücümüzü göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

    İşte yeni James Bond adayları

    Alman futbolcu, Burak Yılmaz veya Umut Bulut ikilisinden hangisiyle oynamayı tercih ettiğinin sorulması üzerine, "Kimin oynayacağına hocamız karar verir. Takımı hoca yapıyor. Biz de kendi mevkimizde en iyisini vermeye çalışırız" cevabını verdi.  

    Taraftarın oyundan alınan Burak Yılmaz'a tepki gösterdiğinin ifade edilmesi üzerine de Lukas Podolski, "Ne söyleyebilirim ki. Ben bir futbolcuyum. Sahada en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takımla ilgili diğer kararlar hocanındır" demekle yetindi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alman futbolcu, "Çok gol kaçırdım, özür dilerim. Benim için sağ veya sol kanatta oynamak fark etmiyor. Bunun kararını hocamız verir. Biz şampiyon bir takımız ve rakipler bu yüzden bize daha farklı motive oluyor" dedi.

    Bu arada maçtan sonra stattan ayrılan Galatasaraylı futbolculardan Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın moralsiz olduğu gözlendi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow