hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Prandelli: Ben de oruç tuttum

    Prandelli: Ben de oruç tuttum
    expand

    Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, birinci etap yurt dışı kampında çok çalıştıklarını belirterek, ikinci kampta tempoyu daha da yükselteceklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, birinci etap yurt dışı kampında çok çalıştıklarını belirterek, ikinci kampta tempoyu daha da yükselteceklerini söyledi.

    Kamp yaptıkları Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de Honved'i 2-1 yendikleri hazırlık maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İtalyan teknik adam, organize bir takıma karşı mücadele ettiklerini ve karşılaşmanın güzel geçtiğini bildirdi.

    Prandelli, yaşadıkları zorlukları yavaş yavaş aşacaklarını aktararak "Bu birinci kampımızdı. Çok çalıştık. Yorgunluk da vardı. Biraz hızımızdan kaybettik. İkinci kampta hızımızı artıracağız" diye konuştu.

    İşte 2015 Pirelli takviminin 12 top modeli

    Bugün oruç tutan Prandelli, konuyla ilgili soru üzerine, "Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çalışırken ekibimizden Mert Çetin'i yemeğe çağırdığımda o oruçluydu. Mert'e karşı özür dileyebilmek için benim de oruç tutmam gerekiyordu. Ben de tuttum. Oruç nedeniyle biraz yorgunluk var" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çolpan İlhan'a hakkını helal etmedi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow