hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Prandelli geri adım attı

    Prandelli geri adım attı
    expand

    Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Borussia Dortmund maçının ardından eleştiri alan "Birinci hedefimiz 4. yıldız" sözlerine GSTV'de açıklık getirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalyan teknik adam, GSTV'ye yaptığı açıklamada, UEFA Şampiyonlar Lig'inde Borussia Dortmund'a yenildikleri karşılaşmadan, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşıp 4. yıldızı takmanın birinci hedefleri olduğunu belirttiğini hatırlatarak, "Bazıları açıklamalarımı Galatasaray'ın uluslararası imajını kalbimde hissetmiyormuşum gibi yorumladı. Ancak bu doğru değil, biliyorum ki Galatasaray'ın olmazsa olmazı ve misyonu bu büyük ülkenin tarihini de onore ederek, yabancı takımlara karşı galip gelmektir" dedi.

    Galatasaray - Borussia Dortmund: 0-4 (Maç Özeti)

    Bu sezon 4. yıldığı kazanmalarının tarihi bir başarı olacağını vurgulayan Prandelli, "Bu başarı bize şu anda bulunduğumuz ekonomik şartlardan daha iyisini sağlayacak ve bize gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılım imkanı sağlayacak. Takımım adına konuşuyorum, önümüzdeki uluslararası mücadelelerde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Renklerimizi onurlandırmak ve Avrupa'nın üst düzey futbolunda kalabilmek için her anımızı buna adamış durumdayız."

    Galatasaray-Dortmund capsleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow