hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şota ve Hurma'yı vazgeçirdiler

    Şota ve Hurmayı vazgeçirdiler
    expand

    Trabzonspor'da, takım kaptanı Onur Kıvrak'ı kadro dışı bıraktıktan sonra istifa kararı alan genel menajer Süleyman Hurma'nın ardından teknik direktör Şota Arveladze de görevi bıraktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Genel Menajer Süleyman Hurma'nın takım kaptanı Onur Kıvrak'ı İstanbul'a göndermesiyle başlayan, daha sonra Hurma'nın istifasıyla devam eden krizde flaş bir gelişme daha yaşandı...

    Fanatik'in haberine göre Teknik direktör Şota Arveladze de yaşanan bu olayların ardından istifa etti.

    "BENİ BURAYA GETİREN SÜLEYMAN HURMA'DIR"

    Arveladze'nin, yaşanan tüm bu olayların ardından "Beni buraya getiren Süleyman Hurma'dır. Bir oyuncunun yaptığı disiplinsizlik yüzünden benim de burada kalmam doğru olmaz" dediği ve istifasını başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na sunduğu öğrenildi.

    Trabzonspor karıştı... İstifa geldi

    Kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak İstanbul'a geldi

    UEFA Avrupa Ligi'nde Makedon ekibi Rabotnicki ile oynanacak kritik maça 1 gün kala yaşananlar yönetimi harekete geçirdi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu önderliğindeki idareciler, krizde tavrını net bir şekilde Süleyman Hurma tarafında belirledi. Şota Arveladze ile görüşen yöneticiler, "Süleyman Hurma görevinin başına dönecek" diyerek Gürcü teknik adamı kararından döndürdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hurma kampa dönüyor

    Yönetim aldığı kararı Hurma'ya da iletti. Karadeniz ekibinin sportif direktörünün bugün geç saatlerde Makedonya'ya giderek, tekrar işbaşı yapacağı öğrenildi. Yönetimin tavrı sonrası Arveladze de Rabotnicki maçı sonrası açıklamayı planladığı istifa kararından geri adım attı.

    Yönetim kurulunun, tavırları bir süredir rahatsızlık veren Onur Kıvrak'a ağır bir yaptırım uygulaması bekleniyor. Deneyimli kaleciye para cezası başta olmak üzere çok önemli yaptırımlar uygulanabileceği ifade ediliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow