hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sow: Rehavete kapıldık

    Sow: Rehavete kapıldık
    expand

    Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları derbi maçta ikinci ve üçüncü golü atabilecek fırsatları yakaladıklarını ancak biraz aceleci davrandıklarını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sow, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, sahaya şampiyonluk için çıktıklarını vurgulayarak, "Çok iyi bir ilk 30 dakika çıkardık. İlk yarının son 15 dakikasında, biraz rehavete kapıldık. Devrenin bitimine 1-2 dakika kala kalemizde gol görmek hoş değildi" diye konuştu. 

    İkinci yarının başında Beşiktaş'ın 10 kişi kaldığını hatırlatan Senegalli futbolcu, "Biraz daha sabırlı ve konsantre oynamalıydık. Çünkü ikinci ve üçüncü golü bulabilecek fırsatlar vardı. Fakat biraz aceleci davrandık. Bu akşam sahadan 1 puanla ayrıldık. İnşallah şampiyonluk gelecek hafta gelecek" ifadelerini kullandı. 

    - Kadlec: "Şampiyonluğa bir puan kaldı"

    Sarı-lacivertli oyuncu Michal Kadlec de maça çok iyi başladıklarını belirterek, "İlk golü bulduktan sonra kendi oyunumuzu gösterdik. Sonra bir düşüş oldu ve golü yedik" değerlendirmesinde bulundu.

    İkinci yarı çok iyi oynamadıklarını kaydeden Kadlec, "İkinci yarı bizim için çok iyi geçmedi. Sonuç 1-1 oldu. Mutluyuz, sonuçta şampiyonluğa bir puan kaldı. Daha da mutlu olabilirdik ama şampiyonluğu sonraki maçlarda ilan edeceğiz" şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow