hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süleyman Seba Ödülleri sahiplerini buldu

    Süleyman Seba Ödülleri sahiplerini buldu
    expand

    “Beşiktaş Platformu Genç Profesyoneller” tarafından düzenlenen ödül töreni, Bahçeşehir Üniversitesi Konferans Salonu’nda yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Törene CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP eski Genel Başkanı ve gazeteci Altan Öymen, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, CHP İstanbul Milletvekili Faik Tünay, AKP Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, ödül alan CHP’li, AKP’li ve MHP’li belediye başkanları ile çok sayıda siyasetçi, belediye başkanı, yazar ve gazeteci katıldı.

    Aralarında işkadını Yasemin Öney Cankurtaran, yorumcu Özlem Ağırman, magazin gazetecisi Funda Erkoç, reklamcı Melek Gündar Kahraman, yaşam koçu Aynur Tümen, doktor Murat Berksoy, sanatçı Faik Pala gibi isimlerinde olduğu Beşiktaş platformu jürisinin oylarıyla törende, Süleyman Seba Onur Ödülü, Seba’nın ailesinden Prof. Dr. Ayhan Kızıl’a verildi. Yılın Siyaset Adamı Ödülü, Gürsel Tekin’le beraber MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan’a, Yılın Siyasi Onur Ödülü ise, Erdem Aslanoğlu ile birlikte CHP eski Genel Başkanı ve gazeteci Altan Öymen’e verildi. Yılın Milletvekili Ödülü CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, AKP Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten ile MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a, Yılın En Genç Milletvekili Ödülü CHP İstanbul Milletvekili Faik Tünay’a, Yılın Belediye Başkanı Ödülü Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a, Yılın Yazarı Ödülü gazeteci Rıdvan Akar’a ve yılın TV Programcısı Ödülü gazeteci Candaş Tolga Işık’a verildi.

    Süleyman Seba: Beşiktaş'a adanmış bir ömür

    Ünlülerin Süleyman Seba tweetleri 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow