hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taraftar "fişleniyoruz" diye e-bilet almıyor

    Taraftar fişleniyoruz diye e-bilet almıyor
    expand

    Kağıt bilet gidiyor yerine e-bilet geliyor. Ancak geçiş çok sancılı. Sebebi ise taraftarların fişlendiklerini düşünmesi. Bu yüzden belki de Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için satılan e-bilet sayısı 5 bine yaklaşıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe maçı, Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım yolunda Beşiktaş için hayati anlam taşıyor.

    Ancak e-bilet uygulamasına denk gelen derbi, Kartal'ı tam destekten mahrum bırakabilir. Bir çok taraftar grubu e-bileti protesto etmek için maça girmemeyi tartışıyor.

    Beşiktaş, pazar günü ligin son derbisinde e-bilet uygulaması nedeniyle Atatürk Olimpiyat'ı dolduramama tehlikesiyle karşı karşıya. Biletler cuma satışa çıkta ama ilk gün sadece 2 bin 500 kişi ilgi gösterdi. Son rakamlar 12 bin civarında kişinin kart aldığı, 4 bin 500 civarında kişinin de maç biletini kartına yüklettiği yönünde.

    Passolig nedir nasıl alınır?

    G.Saray derbisinde 80 bine yakın rekor taraftara oynayan Kartal, Devler Ligi'ne doğrudan katılım için kazanmak zorunda olduğu F.Bahçe maçında ilk defa uygulanacak e-bilet nedeniyle taraftarının desteğinden mahrum kabalilir. Uygulamanın yeni başlaması, taraftarların kafasında cevaplanmayan sorular olması ve bazı taraftar gruplarının da e-bilet'e karşı olmasından ötürü satışlar yavaş gidiyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow