hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tolgay Arslan kaç numaralı formayı giyecek?

    Tolgay Arslan kaç numaralı formayı giyecek
    expand

    Beşiktaş'ın yeni transferi Tolgay Arslan'ın Siyah Beyazlı takımda kaç numaralı formayı giyeceği belli oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş'ın son anda adeta Trabzonspor'un elinden kaptığı Tolgay Arslan'ın Kara Kartal'da hangi formayı giyeceği belli oldu. 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun Trabzonspor ile olan görüşmesi ve son anda Beşiktaş'ı seçmesinden ötürü Bordo Mavili ekibe bir mesaj olarak 61 numaralı formayı giyeceği iddia edilmişti ancak böyle bir durumun söz konusu olmadığı belirtildi. 

    Hamburg'da 8 numaralı formayı giyen Tolgay Arslan, Siyah Beyazlılar'da bu forma Veli Kavlak'ta olduğu için 18 numaralı formayı taşıyacak. 

    Real Madrid Lucas Silva'yı tanıttı

    Dünyanın en güzel 41 sokağı!

    Trabzonspor'a imza atmak üzereyken Beşiktaş'la anlaşmayı tercih eden Tolgay Arslan, kendisine ait facebook hesabından Almanca ve Türkçe mesaj paylaştı. Beşiktaşformasıyla çektirdiği fotoğrafı koyup altına yorum yazan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, İstanbul'a gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Tolgay, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Ben bugün bu haberi sizinle paylaştığım için çok mutluyum. İstanbul Beşiktaş'la anlaşma sağlandı. Bu süreçte gelen teklifleri değerlendirip, kalbimin sesini dinledim ve Beşiktaş'a imza attım. Bugüne kadar Hamburg'da beni her yolda destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Hamburg devamlı benim evim olacak ve sizi her zaman kalbimde taşıyacağım."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Google Chrome'un içine saklanan sır ortaya çıktı!

    Yola çıktı geliyor

    Tolgay Arslan, bu mesajı yazdıktan sonra yola çıktı. Gurbetçi futbolcunun, İtalyan menajeri ile birlikte 19.00-20.00 arasında İstanbul'da olması bekleniyor. Tolgay yarın sağlık kontrolünden geçecek, ardından ise resmi sözleşme imzalanacak.

    Tolgay Arslan kaç numaralı formayı giyecek

    Dünyanın en güzel 14 sinema salonu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow