hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor'dan şike davası açıklaması

    Trabzonspordan şike davası açıklaması
    expand

    Trabzonspor Kulübü, "Futbolda şike" davasına bakan mahkemenin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yeniden yargılanması yönündeki karara yaptıkları itiraza ilişkin, "İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, sadece Trabzonspor'un değil, tüm itiraz edenlerin itirazı üzerine kararını değiştirmeye lüzum görmemiş olup, dosyanın İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesine karar vermiştir" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trabzonspor Hukuk Kurulu tarafından bordo-mavili kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, şike davasında, Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu bazı kişilerin yeniden yargılaması konusundaki itirazlarla ilgili olarak İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 1 Eylül'de verilen kararın "yaygın basın tarafından, her zaman olduğu gibi çarpıtılarak ve eksik olarak verildiğini" ileri sürüldü.

    İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin "şike" davasında bazı sanıklar yönünden "yeniden yargılama taleplerinin kabul edilebilir olduğuna" dair karar vermesi üzerine Trabzonspor ve Bucaspor kulüplerinin bu karara itiraz ettiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

    Samsung Galaxy Note 4 tanıtıldı

    "Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 268. maddesi gereğince mahkeme kararlarına karşı itiraz, kararı veren merciye verilecek bir dilekçe ile yapılır. Kararına itiraz edilen mahkeme, (İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi) itirazı yerinde görürse kararını düzeltir; yerinde görmezse en çok üç gün içinde, itirazı incelemeye yetkili olan merciye (İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi) gönderir. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, sadece Trabzonspor'un değil, tüm itiraz edenlerin itirazı üzerine kararını değiştirmeye lüzum görmemiş olup, dosyanın İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesine karar vermiştir. CMK gereği itirazları inceleyecek olan merci İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi olup, bu mahkemece henüz bir karar verilmemiştir."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İskoçya ayrılırsa Birleşik Krallık'ın bayrağı ne olacak?

    Yürüyen kayalar nasıl hareket ediyor?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow