hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ülker'in desteğini çekmesine Passolig ne dedi?

    Ülkerin desteğini çekmesine Passolig ne dedi
    expand

    Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) her yıl geleneksel olarak düzenlediği "TSYD Sporun Zirvesi Semineri"nin 52. buluşmasında ilk oturum tamamlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Antalya'da Gloria Golf Resort Hotel'de gerçekleşen ve e-bilet ile Passolig konulu paneli CNNTÜRK Spor Müdürü Cem Yılmaz yönetti.

    Cem Yılmaz'ın konukları Passolig genel müdürü Özgür Gündoğan, Spor Genel müdürü Mehmet Baykan, Konya Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Akyürek ve TFF Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Faruk Öksüz, 6222 sayılı yasanın getirdiği e bilet uygulaması hakkında derinlemesine bir analiz yaptılar.

    Futbol kulüplerinin logolarındaki gizli anlamlar

    ÜLKER GRUBU'NUN DESTEĞİNİ ÇEKMESİ...

    Bu arada, futbola milyonlarca lira katkı sağlayan Yıldız Holding Başkanı Murat Ülker'in, "Avrupa'daki seyircileri görünce kıskanıyorum. Passolig sistemi daha esnek olabilirdi. 14 yabancı kararı yanlış. Üzülerek futboldan desteğimizi çekiyoruz. Bunu mektupla TFF'ye de bildirdim" diye Habertürk'e konuşması TSYD Semineri'nde geniş yankı buldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk sporu ve Türk futboluna yıllardır verdiği sponsorluk desteği ile dikkat çeken Yıldız Holding'in "Futbolda artık yokuz" demesi üzerine Passolig Genel Müdürü Özgür Gündoğan sorulan bir soru üzerine şu cevabı verdi:

    Cristiano Ronaldo'nun hayran kaldığı kadın futbolcu: Stephanie Roche

    "Passolig sistemi kaçan sponsorları geri getirecek. Sayın Murat Ülker'e saygı duyuyorum elbette bildiği şeyler vardır. Ancak biz çok sayıda firmalarla görüştüğümüzde uygulamadan memnun olduklarını duyuyoruz. Yatırımlara devam edeceklerini söylüyorlar. O yüzden Passolig Yatırımların devamının gelmesini sağlayacak."

    Gündoğan, ligin ikinci yarısı ile birlikte stat gişelerinden de Passolig kartlarının basılacağını da söylerken, "Çok yoğun bir kart alma dönemi geçirdik. Herkes işini ülkemizde son dakikaya bırakıyor. Emniyet ile yaptığımız görüşmelerde "gişeden kart satmayın" önerisi geldi. Kartların basımı 3-5 dakika sürebiliyor. Stat kapılarında yığılmalar, Tartışmalar olabilir, kavga çıkabilir denildi. Bu da emniyeti sağlamak adına zaaf oluşturabileceği için stattan kart basmadık. O yüzden şehirlerde çok sayıda noktadan bu hizmeti verdik. Ama sistem şimdi çok daha hızlı. Çok yoğunluk olmuştu. Son 3 ay içinde 400 bin kadar kart yapıldı. Şimdi daha rahatız, sistem oturdu ve artık stat gişelerinden de kart basımı yapacağız ve futbolseverler kolaylıkla maçlara girip müsabakaları izlemeye devam edecekler" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Instagram'da paylaşılan Türkiye'nin en lüks otomobilleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow