hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ünal Aysal kararını açıklayacak

    Ünal Aysal kararını açıklayacak
    expand

    Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın seçimde aday olup olmayacağını yarın açıklaması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünal Aysal, yarın 22.45'te TRT'de Stadyum'un canlı yayınına katılacak. Aysal'ın burada açıklama yapması bekleniyor.

    GS TV ekranlarında yayınlanan Veli Yiğit'in sunduğu Günün Manşeti adlı programda katılarak soruları yanıtlayan Spor Yazarı Turan Yücel, Ünal Aysal'ın aday olmayacağını öne sürdü.

    FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray TV'de yayınlanan programa konuk olan Spor Yazarı Turan Yücel canlı yayında Ünal Aysal'ın adaylığı ile ilgili bir iddiada bulundu. İddiaya göre Ünal Aysal başkanlık seçimi için aday olmayacak.

    Turan Yücel yaptığı açıklamalarda şunları söyledi;

    "Çok yakın süreçte aldığım bilgiler ışığında halihazırdaki yönetim kurulu Başkanın bu kararı aldığını biliyor. Ünal Aysal'ın aday olmayacağı hususunda duyumlar alıyorum çok kuvvetli. Zannedersem bu akşam yönetimle konuşup vedalaşacak. Akşam açıklar mı bilmiyorum ama yarın açıklayacağını düşünüyorum."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alp Yalman aday olabileceğini açıkladı

    Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Alp Yalman, sarı-kırmızılı kulübün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan adayı olabileceğini söyledi.

    Galatasaray Kulübü'nde 18 Ekim, çoğunluk sağlanamaması durumunda 25 Ekim'de yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde kulübün eski başkanlarından Alp Yalman, aday olabileceği yönünde sinyaller verdi.

    Daha önce 1990-1996 yılları arasında başkanlık yapan Yalman, hakkında aday olabileceği yönünde çıkan haberlerin doğru olduğunu belirterek, "Büyük bir ihtimalle bugün veya en geç yarın başkan adaylığım konusundaki kararımla ilgili yazılı açıklama yapacağım" diye konuştu.

    Alp Yalman, sarı-kırmızılı camiadan başkan adayı olmasıyla ilgili bir teveccüh olduğunu belirtti.

    Prandelli iyi bir insan ama...

    Chedjou caps'leri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow