hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yılmaz Vural'ın 37. takımı Kardemir Karabükspor

    Yılmaz Vuralın 37. takımı Kardemir Karabükspor
    expand

    Kardemir Karabükspor'un yeni teknik direktörü Yılmaz Vural, resmi sözleşmeye imza attı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kardemir Karabükspor, teknik direktör Tolunay Kafkas'la yolların ayrılmasının ardından Yılmaz Vural'la sözleşme imzaladı.

    Hikmet Feridun Tankut Tesisleri'ne gelen Vural, düzenlenen törenle kendisini sezon sonuna kadar kırmızı-mavili yapan sözleşmeye imza attı.

    Vural, burada yaptığı konuşmada, durumu çok parlak olmayan bir takıma geldiğini, işlerinin zor olduğunu söyledi.

    Galatasaray 'Yabancı Kuralı'nın iptali için başvurdu!

    Takımın ligde kalması için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını belirten Vural, "Kardemir Karabükspor'u yakından takip ediyorum. Dersime iyi çalıştım. Futbolcularını tanıyorum, birçoğuyla çalıştım. Takımda bir sorun görünmüyor. Dinamik bir takım. Neden bu durumda? Problem nedir? bulunup çözülmesi için herkesle birlikte mücadele edeceğiz. Kardemir Karabükspor'un bu ligde
    kalacak durumu var diye düşünüyorum. Bir şanssızlıklar yaşandığı kesin" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hiçbir takımla uzun vadeli sözleşme imzalamadığını, Kardemir Karabükspor'la da bunun böyle olduğunu dile getiren Vural, şöyle devam etti:

    "Önce birbirimizi bir tanıyalım. Sezon sonunda tekrar oturup konuşuruz. Kalan 13 maçı 4'er maçlık bir periyoda böldük. 3 tane 4 maçlık dilim var. Bir tane de maç artıyor. Bu dilimlerde bizim en az 7 puan almamız gerekiyor. 21-22 puana ulaşmayı tasarlıyoruz bu maçlarda. 39 puan alan ligde kalır diye düşünüyoruz. Takımın sakatlık sorununu ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Trabzon maçıyla iyi başlamak istiyoruz. Taraftarla diyaloğu iyi sağlamalıyız. Onların desteği çok önemli."

    Emenike Twitter hesabını kapattı

    "Şu andan itibaren Kardemir Karabükspor'un en azılı taraftarıyım" diyen Vural, bir soru üzerine hakemlerle iyi diyalog içinde bulunmaları gerektiğini vurguladı. Herkesin şikayetinin hakem hataları olduğunu aktaran Vural, önemli olanın hatalarda kasıtın bulunmaması gerektiğini söyledi.

    Kulüp Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ziya Ünsal ise konuşmasında, her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

    İşte efsane Ronaldo'nun yeni takımı

    37. takımı

    1970-1974 yılları arasında amatör futbolcu olarak top koşturan Yılmaz Vural, 1974-1975 sezonunda 2. Lig ekibi Sivasspor'da profesyonel futbol kariyerine başladı. Ardından 3. Lig kulüplerinden Tekirdağspor ve Hacettepe'de forma giydi. 1978-1979 sezonunun sonunda 3. Lig'de forma giydiği Ankara Demirspor'da profesyonel futbol kariyerine nokta koyup, antrenörlüğe başladı.

    Yılmaz Vural, Antrenör olarak Ankara'da Spor Akademisi, Demirspor, Yenimahallespor'da görev yaptı. Ankara dışındaki ilk takımı ise İzmirspor oldu. Vural yurt dışında ise, TDSV Bonn, Türkdanış SC Köln ve FC Egespor Köln takımlarını çalıştırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş - Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?

    Teknik Direktörlük hayatına ise 1986-1988 yılları arasında ilk olarak Malatyaspor'da başladı. 37. Takımı ile çalışacak olan Yılmaz Vural, bu takımlar içerisinde Bursaspor 3, Adanaspor'u ise iki defa çalıştırdı.

    Vural Sırasıyla, kariyerinde şu takımları çalıştırdı:

    Antalyaspor, Samsunspor, Bursaspor, Karşıyaka, Adanaspor, Bursaspor, Gaziantepspor, Eskişehirspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Ç.Dardanelspor, Bursaspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Adanaspor, Ç. Rizespor, Ankaragücü, Vestel Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Elazığspor, Mersin İdman Yurdu, Osmanlıspor ve son olarak Kardemir Karabükspor ile anlaştı. Bu takımlar içerisinde Bursaspor'da 3, Adanaspor'da ise iki defa teknik direktörlük görevi yapan Vural, kariyerinde de iki şampiyon takım çalıştırdı. Trabzonspor ve Bursaspor'da görev yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapamaması gerekiyordu ama yaptı: 14 yaşında 15 dolarla 15 dakikada!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow