hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Genç kalecinin cenazesi toprağa verildi

    Genç kalecinin cenazesi toprağa verildi
    expand

    Sultangazi'de bıçakla yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü'nün 16 yaş altı futbol takımının eski kalecisi Servet Dündar'ın (16) cenazesi toprağa verildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dündar için Sultangazi Merkez Camisi'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Camide, Servet Dündar'ın babası Şükrü ve ağabeyi Özcan Dündar, taziyeleri kabul etti. Dündar'ın annesi Gülizar Dündar'ın ise üzgün olduğu görüldü.

    Namaza Dündar'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, takım arkadaşları ile vatandaşlar katıldı.

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Galatasaray Kulübü de çelenk gönderdi.

    Türk sporu yasta: Şadan Kalkavan vefat etti

    Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Karacan, gazetecilere yaptığı açıklamada, elim bir olay sonucu genç yaşta yaşamını yitiren kaleci Servet Dündar'ın acısını yaşadıklarını belirterek, "Çok üzücü bir olay neticesinde değerli bir evladımızı kaybettik. Camiamızın üzüntüsü çok büyük. Çok güzel bir insan evladımızı kaybettik. Allah ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun" dedi.

    Servet Dündar'ın cenazesi, namazın ardından Yayla Mezarlığı'nda toprağa verildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Genç Kaleci Servet Dündar, İsmetpaşa Mahallesi 95. Sokak'ta, 28 Şubat'ta saat 20.00 sıralarında zanlı E.G. tarafından bıçaklanmıştı.

    Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Dündar'ın, dün beyin ölümü gerçekleşmişti.

    Ölümden dönenler neler hatırlıyor?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow