hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cavaliers'in serisi bozuldu

    Cavaliersin serisi bozuldu
    expand

    Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) Oklahoma City Thunder, evinde Cleveland Cavaliers'ı 103-94 yenerek rakibinin 8 maçlık galibiyet serisini bozdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NBA'e 2 maçla devam edildi. Batı Konferansı ekiplerinden Oklahoma City Thunder, konuk ettiği Cleveland Cavaliers'ı 103-94 mağlup ederek bu sezon üst üste 4. galibiyetine imza attı.

    Thunder'da Russell Westbrook 26 sayı, 7 ribaunt ve 8 asistle, Kevin Durant da 19 sayı, 6 ribaunt ve 5 asistle takımının karşılaşmayı kazanmasında önemli rol oynadı.

    Sakatlığı nedeniyle oynayamayan yıldız ismi LeBron James'ten yoksun mücadele eden Cavaliers'ta Kevin Love'ın 18 sayı ve 16 ribauntu, Kyrie Irving'in 20 sayısı ve oyuna sonrada giren Tristan Thompson'ın 14 sayı ve 13 ribauntluk performansı, galibiyet için yeterli olmadı.

    Göründüğü gibi olmayan fotoğraflar

    - Rockets'ı 44 sayısıyla Harden taşıdı

    Batı Konferansı temsilcilerinin karşılaşmasında Houston Rockets, uzatmaya giden mücadelede deplasmanda Sacramento Kings'i 113-109 mağlup etti.

    Bu sezon 17. galibiyetine uzanan Rockets'ın all-star oyuncusu James Harden 44 sayı, 8 asist, 4 ribaunt ve 3 top çalmayla karşılaşmanın yıldızı oldu. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Harden'a, Patrick Beverley 15 sayı ve 10 ribaunt, Trevor Ariza 15 sayı, Donatas Motiejunas ise 14 sayıyla destek verdi.

    Darren Collison'ın 24 sayı, Ben McLemore'un 21 sayı, Derrick Williams'ın 17 sayı, James Thompson'ın 13 sayı ve 15 ribaunt, Rudy Gay'ın ise 13 sayı, 8 ribaunt, 8 asist ve 3 top çalmayla mücadele ettiği Kings, bu sezon 12. mağlubiyetini aldı.

    NBA'e 12 maçla devam edilecek.

    Dünyanın en pahalı 20 fotoğrafı!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow