hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Corey Brewer NBA tarihine geçti

    Corey Brewer NBA tarihine geçti
    expand

    NBA'de Ömer Aşık'ın takımı Rockets, Brewer'ın 51 sayı attığı Timberwolves'a boyun eğdi. Evsahibi Timberwolves'ta Corey Brewer, Michael Jordan, Allen Iverson ve Rick Barry'den sonra bir maçta 50 sayı atıp 6 top çalan 4'üncü isim olarak NBA tarihine geçti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Batı Konferansı takımlarını karşı karşıya getiren bir diğer maçta, play-off iddiası bulunmayan Minnesota Timberwolves, 4. sıradaki Houston Rockets'ı, çaylak pivotu Gorgui Dieng'in bitime 4.6 saniye kala boyalı alandan bulduğu basket sayesinde 112-110 mağlup etti.

    Evsahibi Timberwolves'ta 51 sayı ve 6 top çalmayla karşılaşmaya damga vuran Corey Brewer, kariyer rekorunu kırmasının yanı sıra kulüp rekorunu da egale etti. Brewer ayrıca Michael Jordan, Allen Iverson ve Rick Barry'den sonra bir maçta 50 sayı atıp 6 top çalan 4'üncü isim olarak NBA tarihine geçti.

    Rockets'ta all-star gard James Harden'ın 33 sayı, 10 asist, 8 ribaunt ve 6 top çalmalık eforu galibiyete yetmedi. NBA'de Türkiye'yi temsil eden basketbolculardan Ömer Aşık ise mücadeleyi 9 sayı ve 15 ribauntla bitirdi.

    Enes'ten 15 sayı, 13 ribaunt 

    Bir diğer milli basketbolcu Enes Kanter, takımı Utah Jazz'ın konuk ettiği Portland Trail Blazers'a 111-99 yenildiği karşılaşmaya ilk 5'te başladı ve 33 dakikada 15 sayı, 13 ribaunt üretti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow