hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Houston Rockets 25. galibiyetini aldı

    Houston Rockets 25. galibiyetini aldı
    expand

    Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde Houston Rockets, New York Knicks'i deplasmanda 120-96 yenerek bu sezonki 25. galibiyetine imza attı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NBA'e 3 maçla devam edildi. Batı Konferansı temsilcisi Houston Rockets, baştan sona üstün götürdüğü mücadelede New York Knicks'i 120-96 yendi.

    Rockets'da James Harden 25 sayı ve 9 asistle, Trevor Ariza 18, Donatas Motiejunas 17 sayıyla galibiyette pay sahibi oldu.

    Bu sezon üst üste 14. mağlubiyetini alan Knicks'te Travis Wear 21, Langston Galloway 19, Cleanthony Early 16 sayıyla mücadele etti. 

    Doğu Konferansı temsilcisi Knicks, sadece 5 galibiyet ve 34 yenilgiyle NBA'de bu sezonun en kötü istatistiğine sahip takım olarak dikkati çekti.

    Fransız polisi saldırganların peşinde

    - Blazers, Heat'i Aldridge'le yendi

    Diğer mücadelede Portland Trail Blazers, Moda Center'da ağırladığı Miami Heat'i ikinci yarıdaki üstün performansıyla 99-83 mağlup etti.

    Bu sezon 28. kez parkeden galip ayrılan Blazers'ta LaMarcus Aldridge 24 sayı ve 12 ribauntla, Wesley Matthews 18, Damian Lillard 16 sayıyla takımına galibiyeti getiren oyuncular oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Heat'te Dwyane Wade 23, Chris Bosh ise 18 sayıyla oynasa da takımının bu sezonki 21. mağlubiyetini almasına engel olamadı.

    10 çizimle bekar ile evli adamın farkı!

    - Hornets çıkışını sürdürüyor

    Doğu Konferansı takımlarının mücadelesinde Charlotte Hornets, üst üste 4. galibiyetini deplasmanda Toronto Raptors'ı 103-95 mağlup ederek aldı.

    Bu sezonki 14. galibiyetine ulaşan Hornets'ta Kemba Walker 29 sayı, 7 ribaunt ve 8 asistle, Gerald Henderson 31 sayıyla, Kidd-Gilchrist ise 10 sayı ve 12 ribauntla oynadı.

    Raptors'da Kyle Lowry'nin 24 sayı, 7 ribaunt ve 7 asistlik performansına takım arkadaşlarından destek gelmedi. 

    NBA'e 11 maçla devam edilecek.

    En iyi 10 kar tweet'i

    Suudi Arabistan'la ilgili beyin patlatan 15 gerçek

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow