hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    LeBron James Clevland Cavaliers'a geri döndü!

    LeBron James Clevland Cavaliersa geri döndü
    expand

    NBA'in en büyük yıldızlarından biri olan LeBron James, Miami Heat'de yaşadığı 2 şampiyonluğun ardından Clevland Cavaliers'a geri döndü! LeBron James, kararını "Eve geliyorum" yazan bir fotoğrafını paylaşarak duyurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2010'da olaylı bir şekilde Clevland Cavaliers ile yollarını ayıran süper yıldız, Miami Heat'de yaşadığı 2 şampiyonluğun ardından eski yuvası Clevland Cavaliers'a geri döndüğünü açıkladı. James, sezon sonunda serbest kalmıştı.

    LeBron James duygusal bir açıklamalayla kararını duyururken "Ben her şeyden önce Ohio’da doğup büyüdüm. Orası benim yürümeye, koşmaya, ağlamaya başladığım yer. Benim kalbimde ayrı bir yeri var. Oradaki insanlar benim gelişimimi yakından takip etti. Bazen kendimi onların çocuğuymuşum gibi hissediyorum. Onların tutkuları bazen üzerimde baskı yaratıyor fakat bu beni yönlendiriyor. Yapabildiğim zamanlarda onlara umut aşılamak, ilham vermek istiyorum. Benim Ohio ile olan ilişkim basketbolla olandan çok daha büyük. Dört sene önce bunu anlayamamıştım. Şimdi anlıyorum." diye konuştu.

    Cleveland'tan ayrılmakla hata yaptığını itiraf eden James, "Ayrılık kararı benim için çok zordu. Taraftarların beni yuhalaması ve formamın yakılmasını izlemek hiç kolay olmadı. Ancak başkan Dan Gilbert'la yeniden bir araya gelip yüz yüze konuştuk. Herkes hata yapar ve ben de yaptım. Kimse içinde kin tutmamalı"  ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BARÇA'NIN YILDIZI ALEXIS SANCHEZ'İN YENİ TAKIMI RESMEN AÇIKLANDI!

    LeBron James, instagram hesabından bu fotoğrafı paylaştı:

    LeBron James Clevland Cavaliersa geri döndü

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow