hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rus sporcu belden aşağısını hissetmiyor

    Rus sporcu belden aşağısını hissetmiyor
    expand

    Rusya'da düzenlenen 2014 Soçi Kış Olimpiyatları'nda antrenman sırasında yaptığı kaza sonucu omurgasında kırık meydana gelen Rus kayakçı Maria Komissarova, ameliyatın üzerinden on gün geçmesine rağmen belden aşağısını hissetmediğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadınlar serbest stil kayak kros disiplininde yarışan Komissarova, sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki "komissarova_maria" isimli hesabından erkek arkadaşı Aleksey Çadaev ile hastanedeki yatağında çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı. İçine kapanarak herkesten uzaklaşmak istemediğini dile getiren 23 yaşındaki sporcu, destek mesajı gönderenlere minnettar olduğunu belirtti.

    2012 Dünya Kupası'nın İsviçre'nin Grindelwald kasabasında yapılan ayağında ikinciliği elde ederek "Serbest Stil Kayak Dünya Kupası'nda ilk madalya kazanan Rus kadın sporcu" unvanını alan Komissarova şunları kaydetti:

    "Omurga ameliyatı olalı 10 gün oldu ve halen belimden aşağısını hissetmiyorum. Ama ben güçlüyüm ve bir gün yeniden ayağa kalkacağımı inanın ki biliyorum. Aleksey olmasaydı, muhtemelen delirirdim. En zor anlarımda yardımcı oluyor. Hep yanı başımda, yatağımın başında, bana tüm enerjisini veriyor. Her şeye rağmen hayat devam ediyor. Her şeyin iyi olacağına inanıyorum ve bunun için dua ediyorum. Etrafınıza bakın ve sahip olduğunuz şeylerin kıymetini bilin."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow