hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Team Turx Umman'da barış rüzgarları estirecek

    Team Turx Ummanda barış rüzgarları estirecek
    expand

    Dünyadaki en zor 4 yelken yarışından biri sayılan "Extreme Sailing Series" (ESS)’te, ülkemizi temsil eden Kaya Ropes Team Turx 11-14 Mart tarihleri arasında Umman’da yapılacak ikinci ayak için hazırlıklarını tamamladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyadaki en zor 4 yelken yarışından biri sayılan Extreme Sailing Series’te ülkemizi temsil eden, Kaya Ropes Team Turx 11-14 Mart tarihleri arasında Umman’da yarışacak. Team Turx, tekne bordasına Çanakkale Savaşları’nın 100. yıldönümü anısına “Winds of Peace (Barış Rüzgarları)” yazarak barış mesajı verecek ve yeni projelerini de duyurmuş olacak.

    Team Turx Ummanda barış rüzgarları estirecek

    Winds of Peace (Barış Rüzgarları) Etkinliği

    Kaya Ropes Team Turx, seyirciye en çok ulaşan yelken yarışları arasında olan Extreme Sailing Series’de tekne bordasına, Çanakkale Savaşlarının 100.yıldönümü anısına “Winds of Peace (Barış Rüzgarları)” yazarak barış mesajı verecek ve yeni projelerini de duyurmuş olacak.

    Takım kaptanı Edhem Dirvana tarafından hazırlanan Winds of Peace(Barış Rüzgarları) projesi kapsamında 21-23 Nisan tarihleri arasında Morto ve Anzak koyları arasında tarihi yelkenlilerle o yıllarda savaşmış ülkelerin yelkencilerinin katılacağı bir yarış düzenlenecek. 1915 yılında Çanakkale’de savaşan iki ülke, Türkiye ve Avustralya, bugün Kaya Ropes Team Turx teknesinde kaptan ve dümenci olarak omuz omuza yarışıyorlar ve aynı tekneden dünyaya barış mesajı veriyorlar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Seri’nin geçtiğimiz ay Singapur’da yapılan ilk ayağına Beko sponsorluğunda katılan Team Turx 3 birincilik almış ve genel sıralamada sekizinci olmuştu.Kaya Ropes Team Turx; Edhem Dirvana, Mitch Booth, Diogo Cayolla, Selim Kakış, Can Bayülken, Matteo Auguadro ve Jordi Booth'dan oluşuyor.
    Extreme Sailing Series’in 11 Mart’ta başlayacak etabı ve 12 Mart’ta başlayacak stadyum yarışları canlı olarak TV ve internet üzerinden izlenebilecek.

    UEFA Avrupa Ligi'nde hangi maç hangi kanalda?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow