hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüks iPhone’lar el yakacak

    Lüks iPhone’lar el yakacak
    expand

    Brikk, Apple’ın akıllı telefonlarına farklı tasarımlar uygulayan bir firma. Firmanın 24 ayar, 28 ayar ve 950 ayar gümüş kaplamalı iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri bulunuyor. Şimdiler de Apple’ın yeni ürün grubuna odaklanan firmanın kadranında iPhone 6S ve iPhone 6S Plus ürünleri var.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Genellikle Apple yeni çıkardığı amiral gemisi modelleri eski ürünün yerine koyuyor ve geride kalan ürünlerde kademeli olarak fiyatları indiriyordu. Fakat son dönemde artan maliyetlerin bu seferki amiral gemisi modeli olan iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerinin fiyatlarına olumsuz yansıyacağı söyleniyor. Buna göre eski modellerin fiyatları düşmeyecek ve yeni gelen model yüksek bir fiyattan satışa sunulacak.

    Lüks iPhone’lar el yakacak

    Bu da kapaklı iPhone!

    iPhone 6S ön satışlar başladı

    Brikk firmasının yaptığı orijinal tasarımların fiyatları da bundan etkilenecek. Brikk firması iPhone 6S ve iPhone 6S pLus modelleri için altın, gümüş ve değerli taşların kullanıldığı farklı tasarımlar yapacak. Bu ürünlerin fiyatlarının 128 GB’lık modeller için 8000 dolar ile 209 bin dolar arasında değişeceği söyleniyor. Kim bir iPhone 6S Plus akıllı telefona 209 bin dolar verir ki? Bu sorunun cevabını çok merak ediyoruz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow