hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ege Denizi'nde 5.1 ve 5 büyüklüğünde iki deprem

    Ege Denizinde 5.1 ve 5 büyüklüğünde iki deprem
    expand

    Ege Denizi'nde, Richter ölçeğine göre 5.1 ve 5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi, ilk depremin saat 03.45'te Ege Denizi'nde meydana geldiğini açıkladı. Yerin 17 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde can ve mal kaybı olmadı. Deprem İzmir'in merkez ilçelerinde hissedildi. Alsancak Semti'nde taksici, 52 yaşındaki Yücel Gezer depremin çok kuvvetli hissedildiğini belirterek, "Çok korktuk, irkildik" dedi. Sokakta yürüdüğü sırada depremi hissettiğini söyleyen 60 yaşındaki Oğuz Topçuoğlu ise, "Çok şiddetli bir depremdi. Tedirgin olduk, Allah daha büyüğünden korusun" diye konuştu.

    İkinci deprem 5 büyüklüğünde

    Ege Denizi'nde bugün saat 08.20'de bu kez Richter ölçeğine göre, 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Ege kıyılarında da hissedildi.
    Ege Denizi Midilli açıklarında sabaha karşı 03.45'de meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremden sonra saat 08.20'de yine Ege Denizi'nde bir deprem daha oldu. Deprem Ege'ye kıyısı olan Çanakkale, Balıkesir'in ilçeleri ve İzmir'de hissetti. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5, erinliğini de 13.4 kilometre olarak açıkladı. Dehrem kıyı kentlerinde hafif hissedildi. Deprem, hasar veya paniğe neden olmadı.

    Ertuğrul Günay'dan Osmanlıca ve din eğitimi çıkışı

    Vatikan'ın ilginç sırları: "Cinsel organ koleksiyonu, seks süiti, kadın papa..."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow