hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kılıçdaroğlu,din adamları ve gazetecilerle buluştu

    Kılıçdaroğlu,din adamları ve gazetecilerle buluştu
    expand

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in verdiği iftarda, din adamları, yazarlar ve akademisyenlerle buluştu. Kılıçdaroğlu: "Ortadoğu'daki gelişmeleri hep beraber biliyoruz; onlar da bu değerlendirmeleri yaptılar O kaygıları da hep beraber paylaştık" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ortaköy'deki Feriye Lokantası'nda verilen iftar yemeği basına kapalı gerçekleşti. Sadece toplantı öncesi gazetecilerin görüntü almasına izin verildi.

    Gecenin sonunda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarına, toplantıda konuşulanlar hakkında kısa bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, “Ankara ve İstanbul'da Ramazan aylarında din adamlarıyla geleneksel bir toplantı düzenliyoruz. Onlar genelde düşüncelerini aktarıyorlar.

    Toplumun sorunları, din adamlarının sorunları, siyasetteki sorunlar tartışılıyor. Daha sonra bir değerlendirme yapılıyor. Bu toplantılar benim ufkumu da açıyor. Beraber siyaseti ve Türkiye'yi değerlendirme imkanımız oluyor.

    Ben bütün katılımcılara teşekkür ettim ve saygılarımı sundum. Gerçekten de Türkiye çok zor günlerden geçiyor. Ortadoğu'daki gelişmeleri hep beraber biliyoruz; onlar da bu değerlendirmeleri yaptılar ve kendi kaygılarını dile getirdiler. O kaygıları da hep beraber paylaştık" şeklinde konuştu.

    Kılıçdaroğlu, iftar sonrası toplantıya katılan davetlileri tek tek tokalaşarak uğurladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow