hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    10 yaşındaki çocuk, 8 yaşındaki arkadaşını vurdu

    10 yaşındaki çocuk, 8 yaşındaki arkadaşını vurdu
    expand

    Antalya'da 10 yaşındaki arkadaşı tarafından av tüfeğiyle vurulduğu ve ardından 2'nci kattan atıldığı öne sürülen 8 yaşındaki çocuğun ailesi, soruşturmanın genişletilmesi için savcılığa başvurdu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Antalya'da 10 yaşındaki arkadaşı tarafından öldürüldüğü öne sürülen 8 yaşındaki Ömer Erkan Boz'un ailesi, soruşturmanın genişletilmesi için savcılığa suç duyurusunda bulundu. Adliyeye Avukat Alperen Erol ile gelerek soruşturma savcılığına suç duyurusu dilekçesini veren baba Bayram Boz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, evlat acısının çok zor olduğunu söyledi. Kendilerinin inançlı insanlar olduğunu ve kazayla ölüme inandıklarını belirten Boz, silahla yaralama olayının ardından yaşanan olayların soru işaretleri içerdiğini kaydetti. Çocuklarına yapılan hareketlerin kendilerini yaraladığını dile getiren Boz, şöyle konuştu: "10 yaşındaki bir çocuktan, silahla vurmak, ikinci kattan atmak ve portakal bahçesinde kuytu bir yere sürükleyip bırakmak beklenemez. Ailesinin de olaydan bilgisi olduğuna inanıyor ve gerçeklerin ortaya çıkmasını istiyoruz. Önce kaza olmuş olabilir ama sonrasında yaşananlar karanlık. Bunların aydınlatılmasını istiyoruz. Suçlular ortaya çıkar ve cezalandırılırsa içimiz rahatlayacak."

    Yırca köyü muhtarı: "O zeytini nasıl yiyeceksiniz?"

    Avukat Erol ise 10 yaşındaki bir çocuğun üzerine atılan suçları tek başına yapamayacağına inandıklarını dile getirdi. Suçu işlediği öne sürülen çocuğun cezai ehliyeti olmadığı için herhangi bir işlem yapılmadığına dikkati çeken Erol, "Kafalardaki soru işaretlerinin giderilmesi gerekiyor. Ailenin tedbirsizlik nedeniyle ölüme sebebiyet verme ile cezalandırılması ya da çocuğayardım eden kişiler varsa onların da cezalandırılmasını istiyoruz" dedi. Öte yandan Boz'un ölümüne neden olduğu öne sürülen 10 yaşındaki M.C.N. ve ailesinin, olayın ardından Kemer ilçesine yerleştikleri öğrenildi.

    Olayın geçmişi

    Konyaaltı ilçesi Dağ Mahallesi Zafer Caddesi'nde ailesiyle oturan ve 2 Ekim'de kaybolan 8 yaşındaki Ömer Erkan Boz, çalılıkların arasında ölü bulunmuştu. Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, Boz'un başından av tüfeğiyle vurulduğu, daha sonra bahçeye kadar sürüklendiğini tespit edilmişti. T.N'nin 10 yaşındaki oğlu M.C.N'nin, babasına ait av tüfeğini boş zannedip ateşleyerek evlerinin balkonunda oynadıkları Ömer Erkan Boz'u öldürdüğü, ardından panikleyerek düştüğü zannedilmesi için ikinci kattan attığı, buradan da sürükleyerek portakal bahçesine bıraktığı öne sürülmüştü. M.C.N, babası T.N, annesi H.N. ile 16 yaşındaki ablası D.N, jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ermenek'teki madencilerin kimlikleri belli oldu

    İnsansız hava aracıyla porno çektiler

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow