hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    112 Acil ekibine büyük şok!

    112 Acil ekibine büyük şok
    expand

    Bursa'nın Orhangazi İlçesi’nde, kontrolden çıkan bir otomobilin çarptığı elektrik direği devrildi. Sevk edilen 112 Acil Servis ekibi görevlileri yaralıyı taşırken, devrilen direğin tellerinin baskı uyguladığı bir başka elektrik direği ekibin üzerine devrildi. Üzerinden binlerce voltluk elektriğin geçtiği kablolardan son anda kurtulan 112 ekibindeki görevliler şoke oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, dün saat 16.00 sıralarında Orhangazi’ye bağlı Akharem Mahallesi Kavşağı’nda meydana geldi.

    23 yaşındaki Alper Demirci yönetimindeki 16 JRR 58 plakalı otomobil, İznik yönüne giderken, Akharem Kavşağı’nda önünde bir aracın yavaşlaması ardından durmak için frene basınca otomobil, kontrolden çıktı. Refüjden geçen otomobil çarptığı elektrik direğini devirdi.

    Başkenti istila ettiler!

    Otomobil sürücüsü Alper Demirci ile yanında bulunan arkadaşı, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

    Kaza ardından 112 Acil Servis ekibi çağrıldı.

    2014 MTV Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu

    112 Acil Servis ekipleri kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan otomobil sürücüsü Alper Demirci’yi araçtan alarak ambulansa götürdükleri esnada otomobilin çarpması ile devrilen ilk direğin tellerinin baskı uyguladığı bir başka elektrik direği büyük bir gürültü ile 112 Acil Servis ekibinin üzerine doğru devrildi. 112 ekibindeki görevliler ve hafif yaralılar üzerlerine doğru devrilen direk ve binlerce voltluk elektriğin geçtiği tellerden son anda kurtuldu. Şans eseri tellerin dokunmadığı 112 ekibindeki 3 görevli ve 2 yaralı koşarak bölgeden uzaklaştı.

    Olay üzerine kaza bölgesine bir başka ambulans çağrıldı. Gelen diğer ambulans yaralılara müdahale etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Meteoroloji'den "İstanbul" uyarısı!

    Devrilen iki direk nedeniyle teller etrafa saçılınca çevrede güvenlik önlemi alındı. UEDAŞ ekipleri kısa sürede gelerek elektrik tellerindeki akımı kestikten sonra tellerin altında kalan 112 Ambulansı bulunduğu yerden kaldırılabildi. Kaza sonrasında Jandarma Ekipleri soruşturma başlatırken, teller üzerine devrilmekten son anda kurtulan sağlık görevlileri şokun etkisinden uzun süre kurtulamadı.

    Dünyayı şok eden fotoğraflar

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow