hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    4 aylık eşini 8 yerinden bıçakladı

    4 aylık eşini 8 yerinden bıçakladı
    expand

    Kayseri'de 23 yaşındaki Uzman Çavuş Adem Taktak, kıskançlık nedeniyle tartıştığı 4 aylık eşi 18 yaşındaki Emine Sevilay Taktak'ı 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bingöl'ün Kiğı İlçesi'nde görevli Piyade Uzman Çavuş Adem Taktak, geçen Nisan ayında Kayseri'nin Develi İlçesi'ndeki Sindelhöyük Mahallesi'nde yapılan düğünle Emine Sevilay Taktak ile evlendikten sonra Bingöl'e yerleşti. Çift yıllık izin için 10 gün önce Kayseri'ye döndü. Emine Sevilay Taktak, 4 gün önce kayın validesi Dudu Taktak ile birlikte Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğumevi Polikliniği'ne kontrol için giderken eski erkek arkadaşı Kenan Coşkun ile karşılaştı. Dudu Taktak, gelininin eski erkek arkadaşı ile sohbet ederken görünce oğlu Adem Taktak'a durumu anlattı.

    Davutoğlu bir söz etti, herkes sözlüğe koştu

    Taktak dün saat 17.00 sıralarında merkez Kocasinan İlçesi Yıldızevler Mahallesi 317'nci Sokak'ta oturan kayınvalidesi Gülhan Cekit'in evinde olan eşinin yanına gitti. Sokakta 4 aylık eşi Emine Sevilah Taktak ile karşılaşan Adem Taktak, bir süre tartıştıktan sonra, yanında taşıdığı bıçakla eşini 8 yerinden bıçaklayıp, otomobiliyle kaçtı. Damadının kızını bıçakladığını gören Gülhan Cekit, 112 Acil'i ve polisi aradı. Sevk edilen ekipler yaralı kadını Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Sırt, karın ve bacaklarından bıçaklanan Emine Sevilay Taktak ameliyat edildikten sonra, yoğun bakıma alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, uzman çavuşu 3 saat sonra Develi İlçesi'nde yakaladıktan sonra Merkez Komutanlığı'na götürerek teslim etti. Soruşturma sürüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    17, 5 milyon öğrenciyi ilgilendiren haber

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow