hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    7. kattan düşen çocuğun hayatını kurtardı

    7. kattan düşen çocuğun hayatını kurtardı
    expand

    Eskişehir'de temizlik işçisi Şükrü Deniz, 7. kattan düşen 4 yaşındaki Ecrin Esen'i yakalayarak hayatını kurtardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Odunpazarı Belediyesi'nde temiz işçisi olarak çalışan Deniz, akşam saatlerine doğru, Cumhuriyet Mahallesi Şahin Sitesi önünde temizlik yaparken binadan çocuk ayakkabılarının düştüğünü gördüğünü söyledi.

    İnsanların camdan ayakkabıyı attığı düşüncesiyle yukarı doğru baktığını ifade eden Deniz, "Ayıp değil mi, niye ayakkabı atıyorsunuz?" diye söylendiğini dile getirdi.

    "O anda yukarı baktığımızda en üst katta bir çocuk fark ettim" diyen Deniz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çocuk ayaklarını aşağı sarkıttı, mermerden tutunarak sağa sola hareket etmeye başladı. Çocuğun düşeceğini anladım, o anda elimdeki süpürgeyi falan bırakmışım. Çocuk hareketi ile aynı yöne hareket ettim. Çocuk ellerini bıraktı, bende kollarımı açtım, çocuğu tutmaya çalıştım."

    Çocuğu tuttuktan sonra çevredeki vatandaşların 112 Acil Sağlık ekiplerine olayı haber verdiğini anlatan Deniz, "112 Acil Sağlık ekipleri, çocuğu götürdüler. Benim sağlık durumum iyi. Çocuk düştüğünde ağlıyordu ama kendindeydi. 3- 4 dakika yerden kalkamadım. Ben olmasaydım Allah korusun direkt beton zemine çarpardı" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ambulansla, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Esen'in hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

    Bu arada 4 yaşındaki Esen'e, annesi Yaşar Esen işte olduğu için engelli teyzesinin baktığı öğrenildi.

    Zehirli ayakkabıların fotoğrafları yayımlandı

    Dünyanın en seksi mafya lideri

    Kan donduran festival!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow