hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ağabeyinin mezarı başında kendisini ateşe verdi

    Ağabeyinin mezarı başında kendisini ateşe verdi
    expand

    Denizli'nin Acıpayam ilçesinde öldürülen ağabeyinin mezarı başında üzerine benzin dökerek ateşe veren kadın, çevredekilerin müdahalesiyle hastaneye kaldırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alınan bilgiye göre, Burdur'un Gölhisar ilçesindeki gazinoda çalışan Z.Y.H (25), şubatta öldürülen ağabeyi H.H'nin Acıpayam İlçe Mezarlığı'ndaki kabrine geldi.

    Genç kadın, ağabeyinin mezarı başında üzerine bir bidon benzin dökerek ateşe verdi.

    Bir sürücünün, aracındaki yangın söndürme tüpüyle müdahale ettiği Z.Y.H, ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

    Trafiği alt üst eden reklam

    Vücudunda birinci derece yanık olan kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, geçen yıl Z.Y.H'ye tecavüz suçundan tutuklanan H.Ç'nin bir süre önce tahliye edildiği, Z.Y.H'nin annesi ile üç ağabeyinin hayatta olduğu öğrenildi.

    Şamil Tayyar'ı zor tuttular

    Ali İsmail Korkmaz sloganı için karar verildi

    Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

    Öte yandan, Z.Y.H'nin sosyal paylaşım sitesinde olaydan önce yazdığı 'Çok zalimsin insanoğlu, çok sevmiyorum darbe vuranları, yıkamadınız bizleri sadece uyku tutmadı. Abim aklıma düştü. Sevdiklerini zamansız kaybettiğim içindir üzüntüm. Allah kimseye çekemeyeceği derdi vermezmiş, bir de en sevdiğini alır, sınarmış', 'Senin üç tane Tuğçe, Tuğba'n, Tuncay'ın var. Olmadı be abim bu acı. Ölümü sana yakıştıran perişan olsun. Canımızı yaktılar, canları yansın' ve 'Ben seni çok özledim abi, kalk ben yatam' notu dikkati çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarısülük'ü öldüren polis şikayetçi: Aileye 10 yıl hapis istemi

    İlginç duvar yazıları

    Acıpayam'a bağlı Akalan beldesi Bağbaşı mevkisindeki bağ evinde Z.Y.H'nin ağabeyi H.H (40), 19 Şubat 2014'te bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunmuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow