hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti milletvekili Sıtkı Güvenç trafik kazası geçirdi

    AK Parti milletvekili Sıtkı Güvenç trafik kazası geçirdi
    expand

    AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ve şoförü Kırıkkale'de trafik kazası geçirdi. Yaralanan Güvenç ve şoförü hastaneye kaldırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ökkeş Kutlu Saman'ın (25) kullandığı 46 AK 363 plakalı otomobil, Keskin ilçesi Efendi köyü kavşağında önünde seyreden İdris Sezer idaresindeki 47 PV 751 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

    Kazada, otomobilde bulunan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Güvenç ve sürücü Saman yaralandı.

    Milletvekili Güvenç ve şoförü 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

    Güvenç ve şoförünün hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

    Kaza haberini alan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ekrem Yıldız, Emniyet Müdürü Hasan Onar, Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun ve AK Parti il Başkanı Mürsel Akçay hastanede yaralıları ziyaret etti.

    Kırıkkale Üniversitesi Dekanı Prof.Dr. Osman Güler, tedavi altında bulunan Milletvekili Sıtkı Güvenç ile ilgili yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "İlk muayenede hayati tehlike yok gibi görünüyor. Birkaç çökme ve kırığı var. Ancak beyni etkileyecek bir kırık değil, takip ile düzebilecek durumda, Vücudu ve yüzünün değişik yerlerinde kesikler var. Bunlar ameliyathanede usulüne uygun dikilecek ve hastanemizde birkaç gün takip altında kalacak."

    Vali Ali Kolat ise, ziyaret sonrası Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç'in, Ankara'ya giderken Kırıkkale sınırları içersiine girdiğinde bir kaza geçirdiğini ifade ederek, "Tıp Fakültesi Hastanemize intikal ettirildi. Gerekli müdahale yapılıyor. Allaha şükür ciddi bir durumu yok. Şoförünün durumu iyi, geçmiş olsun" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow