hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alp Gürkan'ın gayrimenkulleri satışta

    Alp Gürkanın gayrimenkulleri satışta
    expand

    TMSF, işadamı Korkmaz Yiğit'den olan alacakları nedeni ile mallarına tedbir koyduğu Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'a ait gayrimenkulleri satışa çıkardı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçtiğimiz mayıs ayında 301 işçinin yaşamını yitirdiği madenin sahibi Alp Gürkan'ın mallarına Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ( TMSF ) tarafındar tedbir kararı konulmuştu. Anılan kararın gereçesini ise, işadamı Kormaz Yiğit'in TMSF'den mal kaçırdığı iddiası ile açılan davadaki belgeler oluşturdu. TMSF, Gürkan'ın yanı sıra Kemal Gülman'ın da aralarında olduğu bir çok kişi ve şirketin mal varlığına tedbir koydurmuştu. Hürriyet 'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre TMSF, işadamı Korkmaz Yiğit’den olan alacakları nedeni ile mallarına tedbir koyduğu Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’a ait gayrimenkulleri satışa çıkardı.

    Alp Gürkanın gayrimenkulleri satışta

    İŞTE O GAYRİMENKULLER

    TMSF, Gürkan'ın yanı sıra Kemal Gülman'ın da aralarında olduğu bir çok kişi ve şirketin mal varlığına tedbir koydurmuştu. Alp Gürkan'a ait satışa çıkarılan konutlardan biri İstanbul Ortaköy'de bulunuyor. 5 ayrı bağımsız bölümde oluşan binanın toplam değeri 34 milyon lirayı aşıyor. Yine, Gürkan'a ait Spine Tower'da bulunan daire de satışa konuldu. Söz konusu gayrimenkulün değeri 1 milyon 640 bin TL. Gürkan'a ait olan ve satışa konulan son gayrimenkul ise Tarabya'da bulunuyor. Bu gayrimenkulün yarı hisse için 460 bin TL değer biçildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlber Ortaylı: "Ben Kürt'üm dersin, biter"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow