hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Annen çok zayıflamış ona birşey yapma"

    Annen çok zayıflamış ona birşey yapma
    expand

    İstanbul Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde eski eşi, oğlu tarafından öldürülen Hızır Zehir polise giderek teslim oldu. Hızır Zehir ifadesinde oğluna, "Annen çok zayıflamış ona bir şey yapma" dediğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hızır Zehir'in ifadesinde, annesinin şikayeti nedeniyle oğlu Dursun'un 6 ay hapis cezası aldığı, bu ceza nedeniyle annesine kızgın olduğu, cinayeti de bu nedenle işlemiş olabileceğini söylediği kaydedildi.

    Boşandıktan sonra eşini görmediğini belirten Zehir'in, olayın olduğu gün oğulları (22) D. ve M. ile gittiği adliyede, Dursun'un kapıda beklediğini, kendisi ve M.nin de duruşmanın yapılacağı kata gittiğini söylediği öğrenildi.

    Hızır Zehir ifadesinde, eşinin yanında, birinin elinde telsiz olan iki polis gördüğünü, bu polislerin  kendisinin yanına gelerek eşine yaklaşmamasını istediğini söyledi.

    "Annen çok zayıflamış ona birşey yapma"

    Hızır Zehir'in eski eşi ile görüşmek isteğini koruma polislerine ilettiği, ancak bu isteğin eski eşi Hanime Arslan tarafından reddedilği öğrenildi.

    Polise verdiği ifadede Zehir'in görüşme talebi reddedilmesinden sonra adliye kapısında bekleyen oğlu Dursun'u aradığını ve ona, "Annen bitkin. Çok zayıflamış ona bir şey yapma" dediğini anlattığı belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Oğlum söz verdi ama..."

    Öğrenildiğine göre, Hızır Zehir polise bu konuşmada oğlunun kendisine söz verdiğini anlattı.

    Zehir olayın ayrıntılarını anlattığı ifadesinin devamında  duruşma çıkışı kapıları şaşırdığı için adliyenin ana kapısından değil yan kapısından çıktığını, silah sesleri ve koşuşturmalar olduğunu görünce de olay yerine gittiğini söylediği belirtildi.

    Hızır Zehir, bu ifadesinin ardından götürüldüğü savcılık tarafından serbest bırakıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow