hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bankada kredi cinneti!

    Bankada kredi cinneti
    expand

    İzmir'in Çiğli İlçesi'ndeki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde bir bankanın kredi isteğini geri çevirmesine kızan E.D. balta ile şubeyi basıp camları kırdı, içeridekileri rehin aldı. Bir süre sonra içerideki çalışan ve müşterileri serbest bırakan E.D.'nin eylemi sürüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çiğli'de balıkçılık yaptığı, ancak birsüre önce işleri bozulduğu öğrenilen E.D. bir bankanın Atatürk Organize Şube'sine kredi başvurusu yaptı ancak reddedildi.

    Sabah 09.00'da bankaya gelen ve bu isteğini yineleyen E.D. yine geri çevrilince bu kez elindeki baltayla bankanın giriş camlarını kırıp içeriye girerek güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi.

    E.D. daha sonra da çalışanlar ve müşterilerin dışarı çıkmasına izin vermedi.

    Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevkedildi. E.D. polislerin ikna çabalarına rağmen uzun süre direndikten sonra önce hamile iki kadının çıkmasına izin verdi.

    E.D. daha sonra da üzeri çıplak ve bir elinde bıçak, diğer elinde para desteleriyle banka şubesinin önüne çıkıp, "İşte sizin sevdiğiniz, taptığınız para" diye bağırarak paraları havaya, çevreye saçtı. Bu arada içerideki herkesin dışarı çıkmasına da izin verdi.

    Yanında iki çocuğu olduğu belirtilen E.D.'yi ikna çabaları hala sürüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow