hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Barda silahlı hesap kavgası!

    Barda silahlı hesap kavgası
    expand

    İstanbul Şişli'de bir barda eğlenen iki arkadaş hesaba itiraz edince bar çalışanlarıyla aralarında önce kavga sonra çatışma çıktı. Güvenlik kamerasının kaydettiği çatışmada bir görevliyi yaralayan iki kişi, bar çalışanları tarafından öldüresiye dövüldükten sonra bir müşterinin aracının bagajına kapatıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay geçtiğimiz günlerde Şişli'de bulunan bir barda meydana geldi.

    İddiaya göre, bar görevlilerinden hesabı isteyen iki arkadaş hesabı fazla bulunca tartışma yaşandı.

    Bunun üzerine gençlerden biri masada bulunan içki şişesini yere fırlattı. Barın güvenlik görevlileri taşkınlık çıkartan müşteriye müdahale etmek istedi.

    Bu sırada müşteri, dışarıya doğru koşmaya başladı. Ardından belindeki silahı çıkarıp önce barın içerisine, ardından dışarı doğru doğru ateş etti. İçeride bulunan müşteriler kendilerini yere atarken, büyük panik yaşadı. Bir güvenlik görevlisi şahsın ateş etmesine rağmen üzerine atlayarak kurşunlara siper olmaya çalıştı. Bu sırada barda bulunan bir güvenlik görevlisi ise diğer gencin üzerine ateş açtı. Yaşanan çatışma sonrası barın güvenlik görevlisi hesaba itiraz eden gençlerden birinin açtığı ateş sonucu bacağından yaralandı. Bar önünde yerde yatan yaralı, arkadaşları tarafından araçla hastaneye kaldırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bagajdaki yaralıları hastaneye götürdü

    Bu sırada bar görevlileri, hesaba itiraz edip kavga çıkaran iki genci tekme tokat dövdü. Dövülen iki genç daha sonra bar görevlilerinin tarafından bir müşterinin aracının bagajına koyduğu iddia edildi. Müşteri olaydan habersiz bagajında darp sonucu yaralanan iki kişiyle bir süre yol aldı. Daha sonra bagajdan ses geldiğini fark eden müşteri bagajı açtığında iki kişinin yaralı olduğunu fark etti ve yaralıları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

    Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucunda olay ortaya çıkartıldı. Çalışma başlatan ekipler, bar çalışanı 7 kişiyi gözaltına aldı.

    Olay güvenlik kamerasında

    Barda yaşananlar güvenlik kameralarına da saniye, saniye yansıdı. Görüntülerde, müşteri hesabın gelmesiyle ücrete itiraz ediyor.

    Daha sonra masadaki şişeyi yere fırlatıyor. Dışarı doğru koşmaya başlayan genç, belindeki silahı çıkartıp ateş ediyor. Bir kadın silah seslerini duyunca kaçmaya çalışırken yere düşüyor, masa da kadın müşterinin üzerine devriliyor. Diğer müşteriler ise kadını yerden kaldırıyor. Bu sırada bar görevlisi ateş eden şahsın üzerine atlıyor. Bu sırada barın içerisinden bir kişi de, hesaba itiraz eden müşteriye ateş ediyor. Daha sonra olay çıkartan 2 kişi, bar görevlilerince dövülüyor. Yaralanan güvenlik görevlisi ise bir süre yerde yattıktan sonra bir araçla hastaneye götürülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow