hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başbakan Erdoğan'dan İlker Başbuğ yorumu

    Başbakan Erdoğandan İlker Başbuğ yorumu
    expand

    Anayasa Mahkemesi'nin İlker Başbuğ ile ilgili kararını değerlendiren Başbakan Erdoğan, "Hayırlı olsun dileklerimi özellikle ifade etmek isterim" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,  eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ ile ilgili Anayasa Mahkemesi’nin kararı üzerine, “Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.  

    Malatya Valiliği ziyareti sonrasında basın mensuplarına Başbuğ ile ilgili kararı değerlendiren Başbakan Erdoğan şöyle konuştu: “Anayasa Mahkemesi’nin verdiği karar nedeniyle hayırlı olsun dileklerimi özellikle  ifade etmek isterim. Bu konuda geçmişte sayın Başbuğ ile ilgili düşüncelerimi biliyorsunuz. Sürekli söylediğim şeydir. Tutuksuz yargılanması düşüncesiydi. Yerel mahkemenin vereceği karar bizim için önemlidir. Sayın Cumhurbaşkanın da Özel Yetkili Mahkemelerle ilgili onaylanmış olması, bu sürece bir farklılık getirir mi getirmez mi, onu tam bilemiyorum. Yerel mahkeme ile yeni kurulacak olan  mahkemelerin durumunu tam detaylı bilemiyorum. Ankara’ya dönşnce arkadaşlarımdan bilgileri alacağım. Tekrar hayırlı olmasını diliyorum."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Anayasa Mahkemesi'nden İlker Başbuğ kararı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow