hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başbakandan Okmeydanı'nda ölen 2 kişinin ailelerine taziye

    Başbakandan Okmeydanında ölen 2 kişinin ailelerine taziye
    expand

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Okmeydanı'ndaki olaylarda hayatını kaybeden Uğur Kurt'un babası Kemal Kurt ile bugün bir telefon görüşmesi yaptı. Erdoğan daha sonra olaylarda ölen Ayhan Yılmaz'ın ailesi ile olaylarda yaralanan polisleri de aradı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Uğur Kurt'a rahmet, aileye de sabır dileyen Erdoğan, acılı babaya olayın takipçisi olacaklarını söyledi.

    Başbakan Erdoğan'ın, Uğur Kurt'un hayatını kaybetmesine yol açan hadisenin aydınlatılması için balistik incelemeler başta olmak üzere gereken her şeyin titizlikle yapılacağını belirttiği öğrenildi.

    Baba Kemal Kurt'un da Başbakan Erdoğan'a teşekkür ettiği, alile olarak olayın aydınlatılmasını beklediklerini dile getirdiği bilgisi edinildi.

    Uğur Kurt, 22 Mayıs'ta Okmeydanı'nda cenaze için cemevinde bulunduğu sırada, bir kurşunun başına isabet etmesi sonucunda hayatını kaybetmişti. Uğur Kurt'un vurulduğu sırada, yakınlarında bulunana bir gösteride çıkan olaylara müdahale eden polisler, havaya ateş açmıştı.

    Ayhan Yılmaz'ın ailesini de aradı

    Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, Uğur Kurt'un babası Kemal Kurt'un ardından, olaylarda hayatını kaybeden Ayhan Yılmaz'ın ailesiyle de bir telefon görüşmesi yaptı.

    Yılmaz'ın ağabeyi Ali Yılmaz ile görüşen Başbakan Erdoğan, Ayhan Yılmaz'ın annesi Havva Yılmaz başta olmak üzere tüm aileye sabır ve metanet dileğinde bulunduğu öğrenildi.

    Yaralanan iki polisle de telefonda görüştü

    Erdoğan, Okmeydanı'ndaki olaylar sırasında polis aracına atılan molotof kokteyli ile yaralanan polis Veli Akyüz ile bacağına kurşun isabet eden polis memuru Talha İşlek'i de aradı. Polislerin tedavi süreçleriyle ilgili bilgi alan Erdoğan, şifa dileğinde bulundu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow