hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başbakanlık talimatı deyip, bekleyen yolcuları almadılar!

    Başbakanlık talimatı deyip, bekleyen yolcuları almadılar
    expand

    AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün İzmit'te gerçekleştirdiği mitingin ardından, Maltepe'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait deniz otobüsü ile gitme ihtimali üzerine önlem alınması yolcuları mağdur etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karamürsel'den İzmit'e gitmek üzere biletli yolcuları almak üzere iskeleye yanaşan deniz otobüsü, 'Başbakanlık talimatı geldi" denilerek yolcularını almadan İzmit'e döndü.

    Karamürsel İlçesi'nde 100'ün üzerinde yolcu, Büyükşehir Belediyesi'ne ait deniz otobüsüyle İzmit'e gitmek üzere, kartlarını turnikelerden okutup paralarını ödedikten sonra iskelede yolcu bekleme salonuna alındı. Saat 16.00 sıralarında deniz otobüsüne binmeye hazırlanan yolcular hayal kırıklığına uğradı. Görevliler "Başbakanlık talimatı geldi. İzmit'e boş gidecek" derken, deniz otobüsünün halatları çözüldü ve boş olarak İzmit'e hareket etti.

    EMRULLAH İŞLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

    Deniz otobüsü, İzmit İskelesi'ne iki polis botunun eskortluğunda yanaştı. İlk anda kimse bir açıklama yapmazken, daha sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın deniz otobüsü ile İstanbul Maltepe'ye gitme ihtimali üzerine önlem olarak böyle bir karar alındığı anlaşıldı. Erdoğan, İstanbul'a giderken deniz otobüsünü kullanmadı ama Karamürsel İskelesi'nde mağdur olan yolcular iskeleden yola yürüyerek minibüs ve otobüslere binip İzmit'e gitmek zorunda kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÇİN'DE DEPREM: EN AZ 175 ÖLÜ

    SELAHATTİN DEMİRTAŞ'TAN ERDOĞAN'A TAŞ!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow