hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayram dönüşü trafik çilesi

    Bayram dönüşü trafik çilesi
    expand

    Beş günlük bayram tatilini birleştirerek 9 güne çıkaran tatilciler, TEM otoyolunun İstanbul yönünde yoğunluğa neden oldu. Trafik ağır şekilde seyrediyor...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bayram tatilinin ardından vatandaşların İstanbul'a dönüş yapması nedeniyle otoyolun Bolu Dağı-Düzce kesiminde yoğunluk yaşandı. Otoyolun özellikle 2 ev 3. viyadüğünde araç kuyruğu oluşurken, yaşanan hasarlı bazı kazalar nedeniyle araçların yavaş seyrettiği gözlendi. Trafik ekipleri, sürücüleri takip mesafesini korumaları ve hızdan kaçınmaları konusunda uyarıyor.

    Feribot iskelesinde yoğunluk
    Ramazan Bayramı tatilini uzatanların çıkaranların dönüşleriyle Yalova’daki Topçular Feribot İskelesi’nde de yoğunluk yaşanıyor. Ramazan Bayramı tatilini 9 güne çıkaran tatilcilerin dönüşleri bugün akşam saatlerinden itibaren başladı. Topçular Feribot İskelesi’nde zaman zaman yoğunluğa neden olan tatilciler, “Beklenen bir yoğunluktu. Her yıl aynı şekilde oluyor” dedi.

    İDO normalde sefer yapan 12 arabalı vapur sayısını 17’ye çıkartarak yoğunluk için önlemini aldı. Araçlar iskelede alanı doldururken araçlar, yaklaşık 10-15 dakika sıra bekledikten sonra araba vapuruna alınıyorlar. Topçular iskelesindeki yoğunluğun gece geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow