hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bekir Bozdağ "Kandi mektubu"nu yalanladı

    Bekir Bozdağ Kandi mektubunu yalanladı
    expand

    Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bugün bazı gazetelerde yer alan "BDP Grup Başkanvekili İdris Baluken'in kendisine Kandil'den mektup verdiği" şeklindeki haberleri yalanladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AA Brüksel Ofisi'ni ziyaret ederek soruları cevaplandıran Bozdağ, "Bugün bazı gazetelerde birtakım haberler var. BDP Grup Başkanvekili Sayın Baluken'in bana Kandil'den bir mektup verdiğine ilişkin birtakım haberler var. Bu haberler gerçeği yansıtmıyor. Böyle bir şey yok" dedi.

    Baluken ve diğer grup başkanvekilleriyle hem parlamentoda, hem karşılıklı ziyaretlerde Türkiye'nin sorunlarını, çözüm sürecini ve diğer konuları görüştüklerini belirten Bozdağ, bugüne dek gayet verimli şekilde yaptıkları bu diyaloğu bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi.

    Bozdağ, "Hangi niyetle yazdıklarını bilmiyorum ama bugün pek çok gazete sanki böyle bir mektup bana verilmiş, ben bu mektubu alıp başka bir yere vermişim gibi bir haber yayıyor. Adalet Bakanlığı üzerinden böyle bir işlem yapılması söz konusu değil, Bakan üzerinden de söz konusu değil" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow