hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Birlikte yaşadığı boşandığı eşini öldürdü

    Birlikte yaşadığı boşandığı eşini öldürdü
    expand

    İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, 41 yaşındaki Uğur Buynak, geçen yıl boşandığı ve tekrar birlikte laşamaya başladığı aynı yaştaki eski eşi Eda Okutgen'i, apartman girişinde bıçaklayarak öldürdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlaç firmasında çalışan 2 çocuk annesi Eda Okutgen, organizasyon işleri yapan Uğur Buynak ile aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu belirterek geçen yıl boşandı, Yakınlarının araya girmesiyle barışan Eda Okutgen ve Uğur Buyna, geçen aydan itibaren resmi nikahsız olarak tekrar aynı evde yaşamaya başladı. Akşam saatlerinde işten eve dönen Eda Okutgen ile Uğur Buynak arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Eda Okutgen evden ayrıldı. Bu sırada eski eşinin peşinden koşan Uğur Buynak, kadını apartman girişinde yakalayarak bıçakla yaralandı. Eda Okutgen, yaralı olarak apartmanın sığınağına doğru kaçmaya başladı. Eda Okutgen'i burada tekrar yakalayan Uğur Buynak, eski eşinin ikinci kez bıçakladıktan sonra kaçtı. Gürültü üzerine dışarı çıkan ve Eda Okutgen'i kanlar içerisinde bulan apartman sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

    İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Eda Okutgen ambulansla 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Eda Okutgen yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayetten sonra polis merkezine giderek teslim olan Uğur Buynak ifade vermeyi reddetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Hastanede eşinin boğazını kesti

    Tuğçe’ye saldırı anı güvenlik kamerasında

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow