hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bonzai kullanan iki genç ölmek üzereyken bulundu

    Bonzai kullanan iki genç ölmek üzereyken bulundu
    expand

    Antalya'da uygulama yapan polis, boş bir inşaatta uyuşturucu kullanarak komaya giren 2 genci fark etti. Ölmek üzere olan Zülfikar Y. ve Final B. ambulanslarla hastaneye götürüldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Antalya'da, asayiş uygulaması yapan Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, çalılık alanda uyuşturucu kullanarak komaya giren Final B.'yi fark etti. Genç için sağlık ekipleri beklendiği sırada yakınında bulunan bir inşaatta da kendini kaybetmiş halde nefes almakta güçlük çeken Zülfikar Y.'ye rastlandı. Aynı bölgeye sevk edilen ambulanslara, vatandaşların yardımıyla alınan gençler Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde sentetik uyuşturucu maddesi bonzai kullandıkları sanılan Zülfikar Y. ve Final B.'nin ölmek üzere oldukları anlaşıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis 4 katlı inşaatta kalanları dışarı çıkardı.

    İnşaatta uyuşturucu kullananlar nedeniyle sokağa çıkamaz hale geldiklerini belirten mahalle sakinleri, çocuklarını balkon ve pencerelerden bile uzaklaştırdıklarını söyledi. Polis tedaviye alınan iki gencin yakınlarına ulaşmaya çalışıyor

    Bonzai Mersin'de bir can daha aldı

    "Bonzai eroinden daha tehlikeli"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow