hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bonzai'ye bir kurban daha

    Bonzaiye bir kurban daha
    expand

    İstanbul Eminönü Sultanahmet'te bir kuyumcu dükkanında çalışan 26 yaşındaki Burhan Kızılboğa yaklaşık 3 hafta önce çalıştığı işyerinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uyuşturucu madde olan "Bonzai" kullandığı belirtilen genç hemen en yakın hastaneye kaldırıldı.

    Buradaki ilk müdahalenin ardından önce Üsküdar'daki özel bir hastaneye kaldırılan Kızılboğa ardından Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne sevk edildi.

    20 gün kadar yoğun bakımda kalan gencin 3 gün önce beyin ölümü gerçekleşti.

    Hayatını kaybeden Kızılboğa bugün son yolculuğuna uğurlandı. Yapılan ilk tetkiklerde kanında içeriği tam tespit edilemeyen ancak çok yoğun bir uyuşturucu madde tespit edilen gencin ölümü ailesini de üzüntüye boğdu.

    Maltepe Başıbüyük'taki Camide Burhan Kızılboğa için cenaze namazı kılındı. Gencin cenazesi ilk olarak evinin önüne getirilip helallik alındı.

    Cenaze evin önüne geldiğinde baba Orhan Kızılboğa gözyaşlarını tutamadı.

    Bebek çantasında bonzai servisi!

    Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, gencin cenazesi omuzlara alınıp cenaze aracına götürüldü. Bitkin düşen baba Orhan Kızılboğa, "Bizim canımız yandı milletin canı yanmasın" diye konuştu. Gencin yakınlarından Mehmet Can Kangöz, "Bonzai'den hayatını kaybetti, 20 gün kadar oldu. Komaya girdi kötü arkadaş çevresi yüzünden oldu. Olay Sultanahmet'te oluyor. 3 gün önce beyin ölümü gerçekleşti. Ölüm nedeni maalesef bonzai. Artık bu illet okul önlerine kadar düşmüş. Hepimizin çoluk çocuğu var. Devletin buna bir önlem alması lazım" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    26 yaşında hayata veda eden Burhan Kızılboğa'nın cenazesi Yeni Şıhlı mezarlığında toprağa verildi.

    Kocasını sokak ortasında vurdu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow