hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bünyamin Sürmeli'den Marmara ve Ege'ye lodos uyarısı

    Bünyamin Sürmeliden Marmara ve Egeye lodos uyarısı
    expand

    CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli Marmara ve Ege'yi etkisi altına alacak lodosun olası etkileri konusunda uyarılarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bugün öğleden sonra Marmara ve Ege'de lodos kuvvetli esmeye başlıyor, beraberinde yağış da gelecek. Özellikle Marmara'nın Batı kesimlerinde ve Kuzey Ege'de etkili olacak. Yarın rüzgarın fırtınaya dönmesiyle yağışın da şiddetini arttırması bekleniyor. Trakya ve Kuzey Ege'de sel riski sözkonusu, riskli alanlar içerisinde Edirne, Çanakkale, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir ve kıyı kuzey Ege'nin tamamı yer alıyor. Fırtına hızının İstanbul'da şehiriçinde 45 km'yi bulup aşması, açık denizde daha yüksek olması bekleniyor. Marmara ve Ege'nin tamamında esecek fırtına pazartesiye kadar devam edecek.

    Deniz ulaşımının yanında hava ulaşımında fırtına nedeniyle olumsuz etkilenebilir. Öte yandan kış aylarında olmamız sebebiyle soba zehirlenmesi riskine karşı da önlem almak gerekiyor. Lodosla beraber beklenen basınç düşüşü nedeniyle migren hastaları baş ağırsı yaşayabilir.

    THY 103 uçuşu iptal etti 

    Servis sürücülerine yeni standartlar geliyor… 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow