hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursa'da kahreden ölüm!

    Bursada kahreden ölüm
    expand

    Bursa'nın İznik İlçesinde motorsikletle ağaça çarparak yaşamını yitiren 22 yaşındaki Ali Kambur ile 19 yaşındaki arkadaşı Eyüp Tetik Sakarya'nın Pamukova İlçesi Mekece Köyünde toprağa verilirken, kazadan yarım saat önce kasksız motorsiklete bindikleri için Yalova yolunda trafik ekipleri tarafından durdurup ceza kesildiği belirlendi. Kazada yaşamını yitiren Ali Kambur'un cebinde kask kullanmadığı için kesilen ceza makbuzu çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bursa İznik ilçesi Boyalıca Mahallesi yakınlarında dün akşam saatlerinde Yalova Çınarcıktan gezmekten Ali Kambur'un kullandığı  54 RD 869 plakalı motosikletin kontrolünü kaybederek yol kenarında bulunan ağaca vurması sonucu, motosikleti kullanan Ali Kambur(22)  ve motosiklette bulunan Eyüp Tetik(19) hayatını kaybetti.

    Talihsiz iki gencin Cenazeleri bu gün Orhangazi Devlet Hastanesi Morgundan alınarak defnedilecekleri Sakarya'nın Pamukova İlçesi Mekece Mahallesine getirildi. Ali Kambur ve Eyüp Tetik öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına müteakip Mekece Mahallesi mezarlığında yan yana defnediledi.

    İki arkadaşın Pamukova İlçesini ve Mekece Mahallesini yasa boğarken kazada yaşamını yitiren Ali Kambur ve Eyüp Tetik'in cenaze namazında gözyaşları adeta sel oldu. Kaza da yaşamını yitiren Ali Kambur'un babası  Hayri Kambur  ve Eyüp Tetik'in babası Recep Tetik oğullarının tabutlarının başından bir an olsun ayrılmazken ayakta durmakta güzlük çektiler.

    Son kez annesini aramış

    Yalova Çınarcık'a  motosiklet ile gezmeye giden gençlerin akşam saatlerinde Yalova dan dönüşe geçtikleri saatlerde kazada yaşamını yitiren Eyüp Tetik'in annesinin oğlunu telefonla aradığı ve " Neredesiniz " sorusuna oğlunun " Anne yoldayız geliyoruz " cevabını verdiği, annesinin de oğluna " Yavaş gelin dikkatli gelin " dedikten 20 dakika sonra gençlerin kaza yaptığı ifade edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kask yoktu trafik cezası kesilmiş

    Bu arada kazada yaşamlarını yitiren iki gence kasksız motorsiklet kullandıkları gerekçesiyle Yalova Yolunda trafik ekiplerinin ceza kestiği ortaya çıktı. Gençlerin cenazelerini almak için İznik'e giden yakınları, kazada yaşamını yitiren 22 yaşındaki Ali Kambur'un cebinde 'Kast kullanmadığı gerekçesiyle' kesilen trafik ceza makbuzu buldular.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow