hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çamurlu su ile Hülya Avşar ve Acun'a meydan okudu

    Çamurlu su ile Hülya Avşar ve Acuna meydan okudu
    expand

    Kahramanmaraş'ta, işçi emeklisi Arif Sarıtürk ALS hastalarına farkındalık oluşturmak için başından buzlu su döken ünlülerin Gazze için sessiz kalmalarına tepki gösterdi. Sarıtürk, Gazze'de öldürülen Müslümanlara dikkat çekmek için başından bir kova çamurlu su döküp Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı'ya meydan okudu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşçi emeklisi Arif Sarıtürk (50), öğle saatlerinde geldiği Trabzon Bulvarı'ndaki Özel İdare İş Merkezi önünde Filistin'deki Müslümanların öldürülmesini protesto etti.

    Dünyayı ayağa kaldıran tişört

    Sarıtürk, tepki amacıyla kendi yazdığı şiiri okuduktan sonra "Gazze için farkındalık olsun" diyerek yanında getirdiği bir kova çamurlu suyu başından döktü, Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı'ya meydan okudu.

    Gazze için "bir kova kum kampanyası"

    Üzerindeki takım elbisesi çamur içerisinde kalan Sarıtürk, ünlülerin ALS hastalarına verdiği desteği Gazzeliler için göstermemelerine tepki gösterdi.

    Sarıtürk, başlattığı çamurlu su akımına Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı'yı da davet ederek, şunları söyledi:

    "Tamam ALS hastalarını, yatakta yatan hastaları görüyorsun ama bombaları görmüyorsun. Bu nasıl duyarlılık? Tamam duyarlısın tebrik ediyorum. O duyarlılığı Müslümanlar için de gösterin. Özellikle Hülya Avşar'ı ben çok beğeniyorum. Yani duyarlı birisi. O soğuk su kampanyasını hastalık için yapıyor, Gazze için de yapmasını rica ediyorum. Hülya Avşar'a da, Acun Ilıcalı'yı da meydan okuyorum. Farkındalık olsun diye de çamurlu su döktüm."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarıtürk, daha sonra çamurlu haliyle vatandaşların meraklı bakışları arasında otomobiline binerek uzaklaştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow