hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çekmeköy'de yangın paniği!

    Çekmeköyde yangın paniği
    expand

    İstanbul Çekmeköy'de 7 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Binada yaşayan görme engelli çift, çocuklarıyla birlikte kendilerini dışarı güçlükle attı. Mahalle sakinleri itfaiyenin yetersiz kaldığını öne sürerek tepki gösterdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yangın saat 10.00 sıralarında Cumhuriyet mahallesi  Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde bulunan 7 katlı binanın çatı katında çıktı.

    Çatıdan yükselen dumanları gören çevredeki vatandaşlar binada yaşayanları uyardıktan sonra itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

    Yangın kısa sürede büyüyerek çatının tamamını sardı.

    İlk gelen itfaiye ekibinin merdivenin kısa olması nedeniyle yangına müdahalede yetersiz kaldı. Olay yerine çok sayıda takviye itfaiye ekibi sevk edildi.

    Görme engelli aile son anda kurtuldu

    Bina sakinleri vatandaşların uyarılarıyla kendilerini dışarı atarak dumandan etkilenmekten kurtuldu.

    Bu sırada görme engelli Fatih ve Bibil Karadayı çifti 2 yaşındaki Ahmet Kayra isimli çocuklarıyla birlikte kendilerini dışarı attı. İtfaiye ve çevredeki vatandaşları  yardımıyla güvenli bir yere götürdü.

    Yanan otobüse 10 numara yağ incelemesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vatandaşlar itfaiye ekiplerine tepki gösterdi

    Çevredeki vatandaşlar yangının çok küçük olduğunu itfaiye ekiplerinin zamanında ve yeterli araçlarla müdahale edilmediğini iddia ederek tepki gösterdi. Yangına müdahalede vatandaşlarda  itfaiye ekiplerine yardım etti. Takviye ekiplerin gelmesiyle  yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının çıktığı çatı katında yaşayanların evde olmadığı öğrenildi. Ölen ya da yaralanın olmadığı yangında  maddi hasar meydana geldi.

    Porsche satış müdürü kazada hayatını kaybetti

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow