hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'den Cumhurbaşkanı'na yanıt: Yere batsın senin sarayın!

    CHPden Cumhurbaşkanına yanıt: Yere batsın senin sarayın
    expand

    Seçim hükümetinde yer almayacaklarını açıklayan CHP Sözcüsü Haluk Koç Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert çıktı. Koç, "Bugün Türkiye'nin derdi ateş düşen ocaklar, şehit olan gencecik fidanlarımızdır. Türkiye ateş çemberine döndü. 13 yıldır ülkeyi yönetenler hiç sorumlulukları yokmuş gibi, gündemlerini Saray'a kilitlemişler. Yere batsın senin Saray'ın" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP Sözcüsü Haluk Koç gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP'nin seçim hükümetinde yer almayacağını vurgulayan Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "E zaten Beştepe'nin adresini bilmeyenlerle de bizim vakit geçirecek bir zamanımız yok" şeklindeki sözlerine, "Türkiye'yi 13 yıldır yönetenler hiç sorumlulukları yokmuş gibi gündemlerini saraya kilitlemişler. Yok sarayın adresini biliyormuş, bilmiyormuş. Varsa, yoksa saray. Yere batsın senin sarayın" diyerek tepki gösterdi.

    "Gencecik fidanlar birer, birer toprağa düşüyor cumhurbaşkanı muhtaralara fıkra anlatıyor"

    Koç, "Bir tarafta gencecik fidanlar birer, birer toprağa düşüyor. Diğer tarafta bu ülkenin Cumhurbaşkanı muhtaralara fıkra anlatıyor. Senin deyimine göre 'aileler mutlu oluyor.' Aileler yanıyor"  dedi.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Beştepe'nin adresini bilmeyenler..."
     
    "CHP'nin seçim hükümetinde yer alması söz konusu değil"

    Koalisyon hükümeti ve seçim hükümetine ilişkin Koç, "CHP'nin seçim hükümetinde yer alması söz konusu değil" dedi.

    "Türkiye'de tek bir kişi ihtirasları ile Türkiye'yi rehin almıştır"

    Davutoğlu, "Türkiye'de tek bir kişi kendi korkuları, ihtirasları ile, kirli tertip ve planları ile Türkiye'yi rehin almıştır. Seçimle gelmiştir seçimle gitmemek için her yolu deneyebilecek durumdadır. Her kaosu körükleyebilecek gözü karalıktadır" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow