hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'li vekillerden Bekaroğlu'na tepki: "Dağdan gelmiş..."

    CHPli vekillerden Bekaroğluna tepki: Dağdan gelmiş...
    expand

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Bekaroğlu'nun "Ulusalcıların ayrılması CHP'yi güçlendirir" yorumuna, Adana ve Uşak vekillerinden tepki geldi. Twitter hesabından Adana vekili Özgümüş, "Dağdan gelmiş bağdakileri kovmak için fetva veriyor" yazdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nun, dün verdiği bir röportaj, CHP içinde tartışmalara yol açtı.

    Bekaroğlu, "ulusalcı kanat" olarak adlandırılan CHP içindeki bir kısım milletvekillerinin istifasına ilişkin “Bu CHP'yi zayıflatmaz, tam tersi daha da güçlendirir. Değişik toplum kesimlerinde karşılık bulmasını sağlar" dedi.

    Bunun üzerine Twitter üzerinden CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş ve Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Bekaroğlu'na sert eleştirilerde bulundu.

    İşte Ermenek'teki madenin sahibinin savcılıktaki ifadesi

    Özgümüş, Bekaroğlu için "dağdan gelip bağdakileri kovmak için fetva veriyor" yorumunda bulundu. Özgümüş şunları yazdı:

    "CHP içi tartışmalar hakkında konuşabilecek son kişi Bekaroğlu,dağdan gelip bağdakileri (ulusalcıları) kovmak için fetva veriyor. CHPyi gerçekten güçlendirecek olan gerçek CHP'lilerin değil partiyi dönüştürmeye çalışan ve sonradan eklemlenenlerin istifa etmesidir."

    Atatürk'ü son gören kadın

    Yılmaz ise "CHP'yi gerçekten güçlendirecek olan gerçek CHP'lilerin değil, partiyi dönüştürmeye çalışan ve sonradan eklenenlerin istifa etmesidir" yazdı.

     

    CHPli vekillerden Bekaroğluna tepki: Dağdan gelmiş...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bekaroğlu cevap verdi

    Mehmet Bekaroğlu ise bazı milletvekillerinin kendisine yönelik eleştirilerine "kimse kavgasını benim üzerimden yürütmesin" diyerek yanıt verdi.

    Twitter hesabından açıklama yapan Bekaroğlu, "CHP'de kavga mavga yok; kimse sevinmesin! CHP sosyal demokrat bir partidir; ben de sosyal demokrasinin eşitlik, özgürlük ve adalet ilkelerine bağlıyım. Bir şey daha; kimse kavgasını benim üzerimden yürütmesin." dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow