hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuklara fuhuş yaptıran şüpheli tutuklandı

    Çocuklara fuhuş yaptıran şüpheli tutuklandı
    expand

    Adana'da 34 yaşındaki T.E., parklarda tanıştığı 18 yaşından küçük erkek çocuklarını, "Sizi hayatın gerçek tatları ile tanıştıracağım" diyerek hayat kadınlarıyla birlikte olmalarını sağladığı iddiasıyla tutuklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Merkez Seyhan İlçesi'nin Fatih Mahallesi'nde bir evde fuhuş yapıldığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri adrese baskın yaptı.

    Polis, erkek çocukları 15 yaşındaki M.Ü. ile 17 yaşındaki H.H.'yi, 36 yaşındaki A.B. ile ilişkiye girerken yakaladı.

    Para karşılığı fuhuş yapmak suçundan gözaltına alınan A.B., çocuklar ile 15-20 TL karşılığı birlikte olduğunu itiraf etti.

    Olayla ilgili ifadeleri alınan M.Ü. ile H.H., parkta sohbet edenken T.E.'nin yanlarına geldiğini belirterek, "Bize, 'hayatını gerçek tatları ile tanışmak istemez misiniz? Gelin size kıyak yapayım' diyerek cinsel deneyim yaşatmayı teklif etti. Biz de kabul ettik. Üzerimizde para az olduğu için de 20 TL'ye anlaştık. İlişkiye girdik" dediği öğrenildi.

    İfadelerinin ardından çocuklar serbest bırakılırken T.E., 'fuhuşa aracılık, fuhuş için yer temin etmek, reşit olmayan çocuklara fuhuş yaptırmak', A.B. ise 'reşit olmayan çocuklar ile cinsel ilişkiye girmek' suçundan adliyeye sevk edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    T.E. tutuklanırken kadın ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow