hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İhsanoğlu ve Demirtaş CNN International'a konuk olacak

    İhsanoğlu ve Demirtaş CNN Internationala konuk olacak
    expand

    CNN International’ın programlarından “Connect the World" programının sunucusu Becky Anderson, Cumhurbaşkanı adayları Selahattin Demirtaş ve Ekmeleddin İhsanoğlu'nu ağırlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNN International’ın “Connect the World” programı Abu Dhabi, Kahire, Sharjah, Beyrut'un yanısıra İstanbul'da da Temmuz ayı boyunca her hafta canlı yayınlanacak.

    CNN International’ın “Connect the World with Becky Anderson” programı bir ay boyunca Orta Doğu’dan canlı yayın için kolları sıvadı. Programın gündemindeki konular arasında politika, kültür, iş hayatı, genç nesil ve kadınların karşılaştıkları zorluklar; sanat, mimari, medya, eğitim ve ekonomi yer alırken ayrıca Ramazan’ın bölgede nasıl karşılandığına da yer veriliyor.

    Connect the World with Becky Anderson’a; 22 Temmuz Salı günü Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, 23 Temmuz Çarşamba günü Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş ve ünlü yazar Elif Şafak; 24 Temmuz Perşembe günü ise Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ve genç şarkıcı Can Bonomo konuk olacaklar.

    Programın yayın tarihleri aşağıdaki gibidir:
    Abu Dhabi: 3 Temmuz 2014
    Kahire: 7 – 10 Temmuz 2014
    Beyrut: 13 – 17 Temmuz 2014
    İstanbul: 20 – 24 Temmuz 2014
    Sharjah: 28 Temmuz 2014

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ''Ekmel TV'' kuruldu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow