hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    DİSK Genel Başkanı Beko, hastaneye kaldırıldı

    DİSK Genel Başkanı Beko, hastaneye kaldırıldı
    expand

    İzmir'de Soma'da yaşanan maden ocağı faciasını protesto etmek isteyen gruba polis müdahale etti. Grubun önünde yer alan DİSK Genel Başkanı Kani Beko bu müdahale sırasında fenalaştı. Beko, olay yerine gelen bir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Beko, tedavisinin ardından taburcu edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İzmir'de Soma maden ocağı faciasını proteste etmek için bir günlük iş bırakma eylemi yapan işçi ve memur sendikaları, sivil toplum örgütlerinden oluşan yaklaşık 20 bin kişinin protesto yürüyüşüne, polis ikinci kez biber gazı ve TOMA'lar ile müdahalede bulundu. Grubun önünde yer alan DİSK Genel Başkanı Kani Beko bu müdahale sırasında fenalaştı. Beko, olay yerine gelen bir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Beko'nun yanı sıra başka fenalaşanlar da oldu ve onlar da ambulanslarla hastaneye sevkedildi.

    DİSK Genel Başkanı Beko'nun durumu iyi

    İzmir'de, Soma maden ocağı faciasını proteste etmek için bir günlük iş bırakma eylemi yapanlara polisin müdahalesi sırasında fenalaşan DİSK Genel Başkanı Kani Beko, İzmir Büyükşehir Belediye Eşrefpaşa Hastanesi'nde tedaviye alındı. Müdahale sırasında biber gazından etkilenen ve başına da darbe geldiği belirtilen Beko'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

    Taburcu edildi

    Bir süre müşehade altında tutulan Beko ile Çuhadar, daha sonra taburcu edildi.

    Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Bora İrer, yaptığı açıklamada Kani Beko'nun kulağında darbeye bağlı travma, gözünde ise iç kanama olduğunu söyledi.

    Bir süre müşahede altında tutulan Beko'nun durumunun iyiye gitmesi üzerine akşama doğru taburcu etmeye karar verdiklerini belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu arada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Beko'yu tedavi gördüğü Eşrefpaşa Hastanesi'nde ziyaret etti.

    Diyarbakır'da binlerce kişi Soma için yürüdü 

    Madenci maaşları gelişmiş ülkelerde ortalama işçileri ikiye katlıyor

    Ünlü isimlerden Soma faciası tweetleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow